0887 599 268, 02 850 2176
0887 599 268, 02 850 2176

Капките Алкофитал ме върнаха към нормален и смислен живот


Капките Алкофитал ме върнаха към нормален и смислен живот

Дълго време бях зависим от алкохола - от времето на студенството ми още

Тогава пиех колкото да не е без хич. Но, колкото повече години минаваха, толкова по-сериозно започвах да залитам към чашката. И за това вината си е само моя. Да, случиха ми се немалко лоши неща - родителите ми починаха, с брат ми се отчуждихме, проблеми с жена ми имах. Но, за една голяма част от тях мога да кажа, че нямаше да се случат ако не пиех.

Иначе съм на 57 години. Вече съм дядо, дъщеря ми ми донесе това щастие. И някак изведнъж си дадох сметка, че по-голямата част от живта ми е минал без да го усетя.

Не пропускайте важното в своя живот заради проблеми с алкохола. Освободете се от алкохолната зависимост СЕГА. Поръчайте капките АЛКОФИТАЛ ТУК

И ако не исках това да се случи и докато внукът ми расте, трябваше да направя нещо. Първото, което ми хрумна беше да отида в някаква комуна, нещо от този род. Не намерих подходяща, имаше само за хора, които имат проблем с други упойващи вещества. В нашия град не можех да намеря нещо като Анонимни алкохолици или подобно на това. И ми оставаше само да започна да взимам някаква хранителна добавка, която да ми помогне малко по малко да огранича алкохола.

Така попаднах на информация за капките Алкофитал, които предизвикват отвращение към алкохола

Точно такова нещо ми трябваше. И взех, че ги поръчах. Да споделя, че в началото не възлагах много надежди на тях. То аз и на себе си не възлагах много надежди, иначе ако беше обратното, щях да направя всичко възможно да се откажа от алкохола още много, много по-рано.

Така че ги взех аз капките Алкофитал още преди две или малко повече години. Тогава не помня колко и как съм ги пил. Но, наскоро ми се сучи пак така да се запия малко повечко, но в никакъв случай както преди. И си казах, че пак ще ги почна. За един месец ме откачиха, хем по една-две бири само бях почнал да пия на ден. Не знам какво щеше да се случи, как щеше да ми бъде живота, ако по-рано бях разбрал за капките Алкофитал. Затова пиша този коментар. Дано помогне моя опит на някой навреме.

Христо Филипов от Русе


Поръчайте

pora4ay_baners1.webp
Поръчайте сега на 
02 850 21 76 или 0887 599 268

Капки за отказване от алкохола и абстинентни прояви. 

Купете 2 опаковки Алкофитал сега
на
промоционална цена от 128 лв.
получавате 1 опаковка капки Хепавитал
БЕЗПЛАТНО

Можете да закупите Алкофитал и от нашите аптеки в цялата страна, адресите вижте ТУК

ПОРЪЧАЙТЕ