0887 599 268, 02 850 2176
0887 599 268, 02 850 2176

Почеркът издава алкохолиците

Почеркът отразява телесното и душевното състояние. Той се формира от ранните ученически години. Отразява нивото на образованост и начина на живот


почеркът
С времето почеркът се променя по много причини. Сравняването на почерка в различни възрасти на един човек дава информация за съществени промени в състоянието му. Това се използва и от графолози криминалисти. Ето най-честите причини за промените.
Преди ерата на компютрите общуването с писане на ръка бе с ключово значение. Когато се налага да се пише бързо, почеркът се изкривява. Пословични , са например неразгадаемите почерци на лекарите. Въпрос на култура и етика е да се пише четливо.
Т.нар. синдром на карпалния тунел е възпаление на нервите и сухожилията, които управляват свиването на пръстите и китката. Той се получава при дълго писане на компютър и при други механични действия с китките.
Болезнеността сериозно влошава почерка. На писането се отразяват и артритните възпаления на ставите в китките и пръстите. Тогава се обострят на тласъци.
Почеркът се разваля най-очевидно при заболявания с тремор. Най-разпростра-неното сред тях е болестта на Паркинсон. При нея се нарушават центрове в подкорието на мозъка, които управляват фините движения на пръстите.
С напредване на болестта се засягат и по-големи мускулни групи. Треморът прилича на броене на пари. Наред с него се нарушава походката. Лицето става безизразно. Почеркът става по-дребен, по-разкривен. Опитен невролог следи развитието на болестта само по текстове, писани от пациента в различни периоди.
Треморът може да е временен. Например при прекаляване с кафе ръцете започват да треперят. Ако се наложи да се пише нещо, почеркът е леко променен. Това е една от причините подписите всеки път да са леко различни. Най-безобидното затруднение във фината координация на движенията е ранното събуждане сутрин.
Интоксикация с наркотици, алкохол или други психоактивни вещества също води до нарушения в почерка, които впоследствие изчезват.

Капките Алкофитал са ЕДИНСТВЕНОТО ДОКАЗАНО ЕФИКАСНО средство против алкохолизъм.
Комбинацията от зелен овес и шизандра спомага за овладяване на алкохолната зависимост.
Билковите капки Алкофитал са дарили спокойствие на хиляди семейства. Ликвидирайте алкохолните проблеми и
ПОРЪЧАЙТЕ СЕГА С БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА!
За повече информация : 02/850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Поръчайте

___________________300dpi.jpeg
Поръчайте сега на 
02 850 21 76 или 0887 599 268

Капки, за подпомагане на организма в борбата с алкохолната зависимост! 

top.jpegКупете 2 опаковки Алкофитал сега
на
промоционална цена от 128 лв.
получавате 1 опаковка капки Хепавитал
БЕЗПЛАТНО

Можете да закупите Алкофитал и от нашите аптеки в цялата страна, адресите вижте ТУК

ПОРЪЧАЙТЕ