0887 599 268, 02 850 2176
0887 599 268, 02 850 2176

Ето как се справих с последиците от тежко чернодробно заболяване!


Ето как се справих с последиците от тежко чернодробно заболяване!

В продължение на години се опитвах да се справя с последиците от тежко чернодробно заболяване

През 2018-та година влязох в болница, за да лекувам вирусен хепатит А. Нямам идея как точно се разболях, откъде дойде тоя вирус, тази инфекция, това заболяване, при положение, че аз имам отлични хигиенни навици. Все пак това се случи малко след като родих. Една сестра в болницата ми каза, че е възможно да е болнична инфекция. Колкото и да се почиства едно болнично заведение, случва се така че да се развият болнични инфекции. Много хора, различни заболявания...

Капките Хепавитал са билково средство за прочистване на черния дроб и жлъчката, както и за превенция на такива заболявания на черния дроб, като стеатоза

 

Както и да е. Беше ми изключително тежко и притеснено. Страхувах се да не съм заразила бебето. Оказа се, че само аз от всички хора, с които бях контактувала, имам зараза.

Лошото на хепатита е, че трудно се лекува, бавно минава. Но, за сметка на това не може да мине незабелязан. Бързо си проличава кой е болен и кой не. И ако самото заболяване е опасно, то не бива да се подценяват последствията от него. Именно тези последствия на мен ми създадоха повече неприятности.

В какво се изразяваха те? След като излязох от болница бях много слаба, бях отпаднала, и имах чувството че съм химична лаборатория, заради многото лекарства. Оставям настрана факта, че не можех да кърмя. Много ми беше мъчно за това.

Другото нещо, което заслужава най-голямо внимание е, че черния ми дроб изобщо не беше добре след всичко, през което минах. А когато черния дроб не е добре, страдат и много други органи.

Какво ли не правих, на колко ли лекари не ходих, но в крайна сметка почти нищо не се промени

Преди около 7-8 месеца попаднах на информация за един билков продукт, който прочиства черния дроб и жлъчката. Ще кажете - на пазара има много такива продукти. Аптеките са пълни с тях. Да, обаче повечето, които аз ползвах, имаха почти един и същи състав. А капките Хепавитал са комбинация от билки, които са характерни за нашите географски ширини, но има и източни билки и корени, които допълват композицията.

До този момент съм направила две прочиствания с капките Хепавитал. И двете прочиствания са по три месеца. Добър резултат имах още в края на първото прочистване. В момента се чувствам и изглеждам много добре. Изчезна болнавия вид, който имах. Не се налага да пия повече лекарства, тъй като показателите ми се подобриха. Като цяло се чувствам жизнена и изпълнена с енергия. И всичко това е благодарение на капките Хепавитал.

Препоръчвам билковите капки Хепавитал на всеки, който е имал чернодробно заболяване и трябва да се възстанови. Освен това, капките Хепавитал трябва да се взимат и от хора с наднормено тегло, тъй като те със сигурност имат омазняване на черния дроб. По този начин ще си спестят много здравословни проблеми и гарантирано ще отслабнат.

Маргарита Евтимова от София на 28 години


Поръчайте

___________________250x305.png
Поръчайте сега на
02 850 21 76 или 0887 599 268
 

Капки Хепавитал - за поддържане нормалното състояние на черния дроб и жлъчката, и усвояване на мазнините.

Купете 2 опаковки Хепавитал на промоционална цена от 73лв и ползвайте отстъпка от 10лв с БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

Можете да закупите Хепавитал и от нашите аптеки в цялата страна, адресите вижте ТУК

ПОРЪЧАЙТЕ