0887 599 268, 02 850 2176
0887 599 268, 02 850 2176

Хепавитал ми помогна след тежко боледуване от коронавирус


Хепавитал ми помогна след тежко боледуване от коронавирус

Искам да кажа на тези, които се интересуват, че лечението на коронавируса продължава и след като човек уж се излекува

Аз изкарах много тежка корона октомври месец 2020-та. Близо един месец бях в болница, с много тежка пневмония. После последва дълго възстановяване у дома. лекарства, лекарства, лекарства, повечето от които антибиотици. Няма да обяснявам за онова, което последва след болницата - всеки, който е бил на моето място и е изкарал ковида малко по-тежко, знае за какво говоря.

Капките Хепавитал прочистват черния дроб и жлъчния мехур. Помагат да се отстрани омазняването и да се подобри работата на черния дроб

Всичко това, което ми се наложи да преживея през тази една година ме накара да потърся начин и да се погрижа за здравето на черния дроб. Въпреки, че не усещах да имам проблем с него, знаех че няма как да са добре нещата. Подсказа ми го не само лекото пожълтяване на кожата, което доказано не беше от хепатит. Като направих изследвания се разбра, че имам омазняване на черния дроб, въпреки че от боледуването бях отслабнал много, а и никога не съм бил кой знае колко дебел. Това омазняване казаха, че е неалкохолно и се случва при положение, че човек диша мръсен въздух, че се работи в отровна среда, че се приема алкохол или пък се пият силни лекарства. Може и като човек се храни нездравословно, като се ядат разни мазни меса и така нататък.

Изобщо, причини за да се разболее черния дроб има много, но в моя случай това бяха лекарствата

Понеже така или иначе продължих да взимам разни хапчета и след като ме изписаха от от болницата, се замислих какво да направя, за да си изчистя организма от тях. Така започнах да чета и малко по малко стигнах до информацията за капките Хепавитал.

Все още ги взимам капките Хепавитал, но мисля малко по малко да ги спирам, защото направих изследвания и стана ясно, че резултатите на черния дроб са ми добри.

Това е, което исках да споделя. Надявам се тази моя кратка история да е била полезна някому.

Рангел Тонев от Варна


Поръчайте

___________________250x305.png
Поръчайте сега на
02 850 21 76 или 0887 599 268
 

Капки Хепавитал - за прочистване на черен дроб и жлъчка.

Купете 2 опаковки Хепавитал на промоционална цена от 73лв и ползвайте отстъпка от 10лв с БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

Можете да закупите Хепавитал и от нашите аптеки в цялата страна, адресите вижте ТУК

ПОРЪЧАЙТЕ