0887 599 268, 02 850 2176
0887 599 268, 02 850 2176

Дошло ли е време да смените вашата работа?

Събуждате се, навън е светло и се задава прекрасен слънчев ден. Но не се усмихвате. Струва ви се непоносимо, че трябва да станете и пак да идете на работа


Image of businessman leaving office building

Даже мисълта, че предстои отпуска, не ви радва. Чудите се не само как ще изкарате дните до нея, ами вече ви вкисва бъдещето - че като се върнете, пак всяка сутрин ще се налага да тръгвате към службата.
Ако така се чувствате посред лято, значи ви е дошло време да смените вашата работа. Противно на разпространената рецепта да се прави равносметка и кардинални решения да се вземат към края на годината психолозите казват, че по-точният сезон за това е лятото. То предразполага към оптимизъм и ако при вас никакъв го няма, значи мнооого ви е писнало.

Депресията е първият признак, че не се чувствате добре с това, което правите пет дни в седмицата поне по 8 часа


Тя е болест, но за да познаете, че ви връхлита, няма нужда да страдате от постоянна тъга или често да ви спохожда плачливост. Самият факт, че всяка сутрин тръгвате с нежелание за работа, означава, че не сте щастливи. Не чакайте други симптоми, този е достатъчен, за да помислите веднага за здравето си.
Иначе състоянието може да се усложни. Хората, на които им е омръзнала работата и дълго не предприемат промяна, започват да се чувстват като хванати в капан. Страдат, искат да се освободят, но все повече се страхуват да направят крачка извън познатото, да рискуват да си потърсят място в друга фирма или да опитат нова професия.

Капките Стресовитал помагат за нормалното функциониране на нервната система. Подходящи са при състояния на панически атаки, стрес, леки депресии, безсъние, апатия и други.
Дозировката е за 30 дни.
Взимат се два пъти на ден по 30 капки дневно.
Капките се разтварят във вода или друга течност. Поръчайте СЕГА!
Цена на една доза - 39лв.
При поръчка на две дози цената е 73, спестявате 10 лв. ДОСТАВКАТА Е БЕЗПЛАТНА.
За информация и поръчки 02/850 21 76 , 0887/599 268 или на имейл stresovital@gmail.com

Поръчайте

Стресовитал-250x305_3.png
Поръчайте сега на
02 850 21 76 или 0887 599 268

Капки Стресовитал - за нормално функциониране на нервната система. Благоприятен ефект при стрес и психически натоварвания!

Купете две опаковки Стресовитал сега на промоционална цена от 73лв и ползвайте отстъпка от 10лв с БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

Можете да закупите Стресовитал и от нашите аптеки в цялата страна, адресите вижте ТУК

ПОРЪЧАЙТЕ