0887 599 268, 02 850 2176
0887 599 268, 02 850 2176

Самохипнозата много помага, но и много вреди на здравето


Самохипнозата много помага, но и много вреди на здравето

Самохипнозата може да се използва не само за лечение на различни заболявания и за общо оздравяване

Това средство позволява човек да се избави от комплексите, страховете и зависимостите, да нормализира теглото си, да освежи сексуалните отношения. С помощта на самохипнозата може да се подобрят паметта и вниманието, рязко да се увеличи обучаемостта, да се придобие увереност в собствените сили и като следствие да се постигне успех в живота.

Да вземем например нинджите, които със силата на мисълта изпадат в дълбок транс. Или каратистите, които с помощта на същото самовнушение могат да забавят времето и да не усещат болка.

Молитвата е също един от начините за са-мохипноза

Повтаряйки неколкократно на ден - Спаси, Господи, и съхрани", вярващите хора са убедени, че те се намират под защитата на Всевишния и следователно нищо лошо не може да се случи с тях. Именно затова хората, които искрено и дълго се молят, се излекуват не само от душевни, но и от физически недъзи, придобиват самоувереност и душевен покой.

Капките СТРЕСОВИТАЛ - помагат при безпокойство, стрес, нервни разстройства, безсъние и паник атаки. ПОРЪЧАЙ СЕГА!

ЗНАЙ МЯРКАТА

Във всичко обаче трябва да се спазва мярка, за да не си навреди човек. Какъвто е случаят с госпожица Алис от един от разказите на Агата Кристи, която се изхитрява „да отрови" съпруга си с... думи. Тя съобщавала нещастника, че в кафето, което току-що изпил, е сипана отрова. Мъжът й повярва в това и скоро издъхва, макар че в напитката нямало нищо друго освен захар.

В Калифорния служител в супермаркет замръзва в хладилната камера, макар че тя не работи. Трагедията не би се случила, ако човекът си бе внушил: „Имам сили да се сгрея. Топло ми е. Ще успея да се измъкна от тук". Вместо това нещастникът очевидно си казал: „Край, свършено е с мене. Сега ще замръзна и ще умра". Мозъкът приема сигнала и не закъснява с изпълнението на командата...

Ето и друг пример. В едно африканско племе е извършена кражба. За да заловят престъпника, викат старейшината. Всички заподозрени са принудени да изпият „магическа" течност, като са предупредени, че тя е много отровна, но не е смъртоносна. Всички смело пият, като са напълно сигурни, че отровата няма да подейства на невинен човек. Само престъпникът веднага изпада в отчаяние, като си внушава, че положението му е безнадеждно.

Досещате се за печалния край на историята, нали? След няколко минути ръцете и краката на крадеца се сковават, а след още половин час той изгубва съзнание и умира.


Поръчайте

Стресовитал-250x305_3.png
Поръчайте сега на
02 850 21 76 или 0887 599 268

Капки Стресовитал - за нормално функциониране на нервната система. Благоприятен ефект при стрес и психически натоварвания!

Купете две опаковки Стресовитал сега на промоционална цена от 73лв и ползвайте отстъпка от 10лв с БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

Можете да закупите Стресовитал и от нашите аптеки в цялата страна, адресите вижте ТУК

ПОРЪЧАЙТЕ