0887 599 268, 02 850 2176
0887 599 268, 02 850 2176

Кръвта: има ли вина за нашия характер?

Как би могла кръвта да съхранява такива качества като например целеустремеността?Та нали тя се постига с възпитанието. Но тук се намесва т.нар. „клетъчна памет“.
По повод този феномен професор Гари Шварц - невролог и психиатър от Университета в Аризона, прави интересно откритие. По време на медицинската си практика той наблюдава стотици случаи, когато след присаждане на сърце, бял, черен дроб, бъбреци, характерът на реципиента се променя. Според специалиста всеки вътрешен орган в човешкото тяло има своя биохимическа памет. И затова, оказали се в нов организъм, клетките на органа му предават „запаметената“ информация за предишния си собственик. А щом клетките на органите съхраняват информация, защо да не предположим, че и клетките на кръвта също имат памет?
Разгледани под миличните кръвни групи се различават. Може би затова често хората от една и съща кръвна група боледуват от едни и същи болести. Така например към шарка са по-възприемчиви хората от II и III група. От язва на стомаха и дванадесетопръстника, туберкулоза и жизофрения страдат носителите на I кръвна група.

Ето някои от най-известните личности, носители на различните кръвни групи:


I - Рейгън, Горбачов, Ал Капоне, Елизабет II;
II - Хитлер, Никсън, Картър;
III - Пол Маккарти, Айнщайн;
IV - Христос (по анализ на образец от Торинската плащаница), Джон Фицджералд, Кенеди, Мерилин Монро.
Интересното е, че „кървавата“ кадрова политика става популярна ив други страни. В САЩ например в обявите за
нат и изисквания за кръвната група. Оказва се, че най-трудно е да се открие работник с IV кръвна група - те са само 8%. Останалите три - I, II и III - са приблизително по равно: 33,36 и 23 процента съответно.
МНЕНИЕТО НА СКЕПТИКА
Всъщност „кецуеки-гата“ е своеобразно шаманство, нещо като хиромантията, смятат биолозите. Връзката между възникването на кръвните групи при хората и техния начин на живот не е доказана.
Кравите имат над 10 кръвни групи, но това нищо не означава. При кучетата са открити не по-малко от 8 кръвни групи, при котките - три, при конете - над 10. А животните не променят начина си на живот. И дори да го променят, то със сигурност не толкова често.
*Съществуват четири допустими комбинации, които определят кръвната група:
α и β: първа (0)
A и β: втора (A)
B и α: трета (B)
A и B: четвърта (AB)

Поръчайте

Стресовитал-250x305_3.png
Поръчайте сега на
02 850 21 76 или 0887 599 268

Капки Стресовитал - за нормално функциониране на нервната система. Благоприятен ефект при стрес и психически натоварвания!

Купете две опаковки Стресовитал сега на промоционална цена от 73лв и ползвайте отстъпка от 10лв с БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

Можете да закупите Стресовитал и от нашите аптеки в цялата страна, адресите вижте ТУК

ПОРЪЧАЙТЕ