0887 599 268, 02 850 2176
0887 599 268, 02 850 2176

Благодарение на Алкофитал: Отказах алкохола след 10 години злоупотреба


Благодарение на Алкофитал: Отказах алкохола след 10 години злоупотреба

Успях да откажа алкохола с помощта на капките Алкофитал

Близо 10 години злоупотребявах с алкохола и с доверието и любовта на моите близки, и най-вече на жената, която остана с мен, въпреки всичко, което ѝ причиних. На 43 години съм, и смятам, че имам предостатъчно време, за да изживея живота си по един различен и по-достоен начин.

Казвам се Борис Иванчев и живея в София. Иначе съм от Хасково, там съм роден. В София дойдох като студент и тук останах. Не мога да кажа точно как започнах да злоупотребявам с алкохола. Като повечето, и аз наблегнах повече на него по време на студентството. Това беше период, в който се прави онова, което правят и другите, подражава се, за да се впишеш в компанията. А и като се идва от малък град, какъвто е Хасково, гледах да не се набиваш много на очи.

Иначе, тези десет години ги смятам като време, през което съм пил алкохол по-сериозно и редовно

Така се случи, че започнах да злоупотребявам с алкохола след като баща ми почина. По онова време вече бях женен. Малко по-късно се роди и моя син. С жена ми взехме майка ми при нас в София, за да не е сама. Уж щеше да е за малко, докато се съвземе и възстанови от загубата на баща ми, но се случи така, че остана за по-дълго.

Много са трудни такива съжителства, особено когато са няколко поколения на едно място. А и майка ми идваше от друго място, няма познати, няма приятели... Добре поне, че си намери работа, та така завърза някакви други познанства.

Капките Алкофитал се справят с различни по степен, време и продължителност зависимости към алкохола. Поръчайте СЕГА! Спасете себе си или свои близки от алкохолната зависимост!

Друго какво да кажа. То, ако почна да разказвам за времето, през което злоупотребявах с алкохола, ще е една голяма драма. А и да си призная, малко ме е срам.

За капките Алкофитал мога да кажа, че започнах да ги приемам сам и напълно осъзнато, че имам проблем, с който трябва да се справя. Първите няколко седмици бяха трудни, след това някак се взех в ръце и се справях много по-добре. Станаха вече 35 месеца без да съм употребявал какъвто и да е алкохол. Много се надявам да си остана така, да съм твърдо далеч от алкохола и да не пия никакъв алкохол. Но, дори и нещо да се случи, дори и да стане така, че пак да започна да пия или да се отклоня от пътя, по който съм поел, знам че има начин да се справя.

Борис Иванчев от София


Поръчайте

___________________300dpi.jpeg
Поръчайте сега на 
02 850 21 76 или 0887 599 268

Капки, за подпомагане на организма в борбата с алкохолната зависимост! 

top.jpegКупете 2 опаковки Алкофитал сега
на
промоционална цена от 128 лв.
получавате 1 опаковка капки Хепавитал
БЕЗПЛАТНО

Можете да закупите Алкофитал и от нашите аптеки в цялата страна, адресите вижте ТУК

ПОРЪЧАЙТЕ