0887 599 268, 02 850 2176
0887 599 268, 02 850 2176

Искаше ми се да знам за капките Алкофитал по-рано


Искаше ми се да знам за капките Алкофитал по-рано

Имах сериозни проблеми с алкохола, които реших с помощта на капките Алкофитал

Когато за пръв път започнах да пия, не мисля, че забелязах ефекта, докато не бях добре и истински пиян. Отначало имаше много общо с това да си част от тълпата. Разликата беше, че моите приятели можеха да се отпуснат, без да пият, но аз не бях отпуснат, докато не изпивах поне едно питие, или казано по друг начин, исках да усетя как се чувстват тези други хора.

Баща ми беше алкохолик и се заклех, че никога няма да свърша като него

Ако се опитваше наистина много, можеше да не пие за кратко време, но трябваше да полага усилия, за да се случи това. Реших, че ако някога започна да пия така, ще стоя далеч от алкохола. Въпреки това нямаше нищо лошо в начина, по който пиех. Мислех си, че го държа под контрол. Можех да пия или да не пия. Работех усилено и имах право да се отпусна в компанията на приятели и съмишленици, наслаждавайки се на лека и приятна вечер.

Жена ми се оплака, че прекарвам много време в кръчмата и не прекарвам достатъчно време с нея

Обясних, че трябва да се срещам с хора там и че това е свързано с работата ми. Обикновено това би довело до спор и щях да изляза и да се напия. Така „решавах" всичките си проблеми. Проблемът е, че никога не съм решавал нищо. Накрая съпругата ми се разведе с мен за неразумно поведение, което според мен беше несправедливо. Опитах се да бъда добър съпруг, но просто не можех да се справя с целия натиск, на който бях подложен.

Както и да е, вече имах идеалното оправдание да пия през целия ден и в началото никой не ме обвини. Винаги съм общувал с алкохолици и бях страхотна компания за тях. След няколко години обаче се влоших, вместо да се подобря. Все още пиех, за да залича всичко, въпреки че имах достатъчно време да преодолея развода.

С АЛКОФИТАЛ се постига постепенно отказване на алкохола, което не натоварва и не вреди на организма, свикнал с ударни дози алкохол. ПОРЪЧАЙТЕ СЕГА!

Горе-долу преди около 5 години срещнах друга жена, настоящата ми партньорка. Тя стана причина да открия капките Алкофитал, които много ми помогнаха при отказването на алкохола. Напълно трезвен съм вече точно три години. Има много неща, за които да съжалявам, много грешки, които съм допуснал в живота си. Една от тях е, че не открих по-рано информация за капките Алкофитал. Кой знае как би преминал живота ми, ако бях спрял да пия преди 10-на години.

Е, сега съм трезвен, имам нов човек до себе си и нов живот, на който да се радвам. И всичко това, благодарение на капките за отказване на алкохола Алкофитал.

Румен Стоилов на 53 години от София


Поръчайте

pora4ay_baners1.webp
Поръчайте сега на 
02 850 21 76 или 0887 599 268

Капки за отказване от алкохола и абстинентни прояви. 

Купете 2 опаковки Алкофитал сега на промоционална цена от 122 лв. и ползвайте отстъпка от 11 лв с БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

Можете да закупите Алкофитал и от нашите аптеки в цялата страна, адресите вижте ТУК

ПОРЪЧАЙТЕ