0887 599 268, 02 850 2176
0887 599 268, 02 850 2176

Артеровитал е най-доброто средство за превенция и възстановяване след инсулт


Артеровитал е най-доброто средство за превенция и възстановяване след инсулт

В нашето семейство сме двама, които ползваме капките Артеровитал. Единият е брат ми, който наскоро получи много тежък инсулт, а другата съм аз

След като получи инсулт моят брат Димитър дойде да живее при мен. Аз съм разведена и живея само със сина си, който вече е голям и самостоятелен. Трябваше някой да се грижи за моя брат, защото жена му буквално си стегна багажа след инсулта, и се прибра при техните. Имам само една племенница, тяхно дете, което живее в чужбина, а родителите ми са възрастни и няма как да му помогнат.

Първите няколко месеца бяха истински кошмар за мен. Моят брат е на 61 години и инсулта го повали доста сериозно. Мога да кажа, че това беше както изпитание, така и урок за мен. Защото до този момент не си давах сметка колко несериозно се отнасях към здравето си.

За половин година успях да направя каквото е необходимо, за да може брат ми да се почувства по-добре. Всичко, препоръчано от лекарите направих. Но, реших че колкото и да е сериозно положението при него, нищо няма да стане ако започне да пие билки, които да му помогнат да се възстанови от инсулта.

Капките Артеровитал осигуряват мощна и ефективна превенция срещу най-опасните заболявания, като инсулт и инфаркт, благодарение на това, че прочистват артериите от холестеролните плаки

Така, разпитвайки познати и приятели дали знаят нещо, разбрах че една моя колежка е давала билковите капки Артеровитал на своя баща, който също е преживял инсулт. Прочетох, че тези капки са най-доброто средство за прочистване на артериите.

Онова, което тя ми каза, много ме обнадежди. Знам, че инсултите не си приличат, така както хората са различни. Но, билките са билки. Нищо няма да навреди ако започне да ги взима, си казах тогава. Знаех, че ако не опитам това цял живот ще ме гложди...Ще ме гложди мисълта, че е имало начин, по който да помогна на брат си, а и себе си да улесня, но не съм го направила.

Така, мислейки за онова, което може и искам да стане, аз поръчах капките Артеровитал. Поръчвам ги две по две, защото така ми е по-удобно. Едната опаковка е за мен, а другата за него.

Сигурно ще попитате защо ми е на мен да употребявам капки за възстановяване след инсулт, като не съм преживяла такъв, все още. Ще е добре изобщо да не ми се случва. И знам, че няма да ми се случи, защото превантивно взимам капките Артеровитал.

На 53 години съм. Ето какво се случи с моя брат. Чичо ми е починал от инсулт, а през последните няколко години все слушам истории за хора, които на моята възраст са преживели инсулт. Страшно си е, а и човек трябва да мисли за бъдещето, за да не го изненада то по някакъв начин. Добре ще е да съм подготвена.

Онова, което искам да споделя като впечатление от капките Артеровитал касае повече моя брат, отколкото мен. Аз съм много доволна от факта, че той започна да вдига лявата ръка, която беше тотално увиснала и като че ли в нея нямаше никакъв живот. Все още не може да си служи много добре с нея, но и това е някакъв напредък. Брат ми преживя исхемичен инсулт и му е засегната лявата половина. Лекарите казаха, че не е бил много тежък, но ето че има неща, който му пречат да е самостоятелен в ежедневието си.

Разликата откакто започна да употребява капките Артеровитал е тази, че той днес само дето не може много добре да се облича сам. Иначе вече ходи без бастун и забелязвам, че изказа му е станал по-точен. Преди говореше малко като слабоумен. Знам че това е остатък от инсулта, но ако не беше започнал да взима капките Артеровитал едва ли щеше да се случи тази толкова голяма промяна.

Иначе за мен какво да кажа... Ползвам капките Артеровитал и се чувствам много спокойна за бъдещето си, защото знам, че те ще прочистят артериите и ще предотвратя не само инсулт, но и инфаркт, атеросклероза и много други сериозни заболявания, които се случват, когато артериите не са прочистени.

Препоръчвам на всеки, който иска да се предпази от смъртоносни болести като инсулт, инфаркт, аневризма и всички други, които са свързани със здравето и добрата работа на артериите, да започнат да взимат капките Артеровитал. Те, освен че помагат и прочистват артериите от натрупаните холестролни плаки, които може да ги запушат, са и чудесна инвестиция в цялостното здраве на хората, които са навършили половин век.

Павлина Филчева от София


Поръчайте

_______________________250x305.png
Поръчайте сега на 
02 850 21 76 или 0887 599 268

Капки за подркрепа дейноста на кръвоносните съдове и кръвообращението 

Купете 2 опаковки Артеровитал сега на промоционална цена от 90 лв. и ползвайте отстъпка от 11 лв с БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

Можете да закупите Артеровитал и от нашите аптеки в цялата страна, адресите вижте ТУК

ПОРЪЧАЙТЕ