0887 599 268, 02 850 2176
0887 599 268, 02 850 2176

Терапия с Артеровитал: Нищо не е по-важно от здравето на сърцето!


Терапия с Артеровитал: Нищо не е по-важно от здравето на сърцето!

Иска ми се да напиша няколко изречения, с които да разкажа за моя опит и впечатленията ми от капките Артеровитал

Ще започна с това, че няма нищо по-важно от здравето на сърцето. А за да е здраво то, човек трябва да се погрижи и за общото здраве. Защото, както разбрах от моя опит, сърцето ако е болно, боледуват и други органи. А за да е здраво сърцето, трябва да се погрижим за артериите.

За някои може да звучи неразбираемо какво значи човек да се грижи за здравето на артериите. Това не е нито кожа да я намажеш с нещо и да мине, нито глава, за да пиеш хапче и да спре да те боли. Артериите първо са много, второ са различни като калибър, и изобщо си искат своето, по един или друг начин. Това най-често може да бъде направено, като човек започне да спазва диета и да взима билки. А ако има достатъчно воля и желание да комбинира и двете, би било много добре за здравето на артериите. Аз поне така направих, и не съжалявам.

Капките АРТЕРОВИТАЛ прочистват кръвоносните съдове от натрупаната плака, която е причина за инфаркти, инсулти и други сериозни здравословни отклонения

На 56 години съм, и съм преживял един микроинфаркт. Заради това започнах да взимам капките Артеровитал. Може би, ако бях започнал да ги употребявам преди да ми се случи това, нямаше сега да пиша за микроинфаркта. Нямаше да ми се е случил изобщо. Затова, ако четете това и все още нямате никакви проблеми със сърцето, с кръвното и така нататък, започнете да взимате капките Артеровитал. Това ще ви помогне да предотвратите много тежки последствия. А и някои по-леки, като моя микроинфаркт, например.

Аз продължавам да употребявам капките Артеровитал

Те не са нещо, което се взима известно време, и след това се прекратява. Понеже са билкови капки, нямат странични действия, а действат само добре на общото ми усещане. Те са моя щит срещу по-нататъшни проблеми с артериите, които биха могли да възникнат, ако просто си стоя и си казвам: "Това на мен не може да ми се случи".

Като цяло се чувствам добре. Най-основното, което е важно в моя случай, е това, че след като започнах да взимам капките Артеровитал спря да ми се вие свят. Кръвното ми е по-ниско и вече е много близо до нормалното.

Препоръчах билковите капки на моя приятелка, която си има много проблеми, покрай това че има наднормени килограми. Тя също съобщава, че след тримесечно използване на капките Артеровитал е започнала да забелязва подобрение.

Затова не чакайте, започнете да взимате капките Артеровитал, за да сте сигурни, че сте направили най-доброто за своето здраве.

Надка Попова от София


Поръчайте

_______________________fon1__1_.png
Поръчайте сега на 
02 850 21 76 или 0887 599 268

Капки за прочистване на артериите - против атеросклероза, инсулт и инфаркт 

Купете 2 опаковки Артеровитал сега на промоционална цена от 90 лв. и ползвайте отстъпка от 11 лв с БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

Можете да закупите Артеровитал и от нашите аптеки в цялата страна, адресите вижте ТУК

ПОРЪЧАЙТЕ

Здравен хороскоп
Май 2021