0887 599 268, 02 850 2176
0887 599 268, 02 850 2176

С Хепавитал ликвидирах токсично увреждане на черния дроб


С Хепавитал ликвидирах токсично увреждане на черния дроб

Дългогодишното токсично увреждане на черния дроб, което имах, вече е в историята. Успях да се справя след като направих курс на прочистване на черния дроб с капките Хепавитал

При мен токсичното увреждане на черния дроб се случи заради няколко провокиращи фактора, които имах. Освен, че имунитета ми беше силно пострадал, заради което боледувах по 6-7 пъти през зимния сезон, аз трябваше да пия много лекарства, като антибиотици и парацетамол. Освен това имам наднормено тегло, имам и диабет тип 2. Изобщо, по онова време много добре се бях "издокарала" с десетина заболявания, някои от които хронични. В процеса на лечение на настинките и гриповете аз направил алергична реакция към парацетамола, което допълнително усложни положението ми. И не на последно място - живея в София, а тук въздухът е ужасен. В тази връзка, прочистването с капките Хепавитал трябва да го направи всеки, който живее в голям град, бил той София, Пловдив или Варна. А ако имате наднормени килограми, то тогава изобщо не чакайте да се влошите като мен, а започнете да помагате на черния дроб да работи по-добре. Това става като се направи едно поне тримесечно прочистване с билковите капки. Ще видите след това колко добре ще се чувствате.

За да стабилизирам състоянието си, реших че няма да е зле да направя едно прочистване с билки на черния дроб. И, понеже винаги съм избирала най-доброто за моето здраве, аз се спрях на капките Хепавитал.

Капките Хепавитал са отлични средство за прочистване на черен дроб и жлъчка, помагат за подобряване работата и на дебелото черво

В Хепавитал има повече от 10 билки, които са и в доста добра концентрация. Това с никакъв чай не може да бъде постигнато. Още повече, че за да има ефект този чай трябва да се пие поне година, а аз подобрих изследванията си само за три месеца. И то още след първото прочистване на черния дроб и жлъчния мехур с капките Хепавитал. А онова, което е най-хубаво е, че оказват много здравословно влияние не само на тия два органа, но и на цялата храносмилателна система, като цяло. На мен например ми се нормализира ходенето до тоалетна, което ще рече, че Хепавитал е прочистил отлично и дебелото черво. Към днешна дата не мога да кажа изобщо, че страдам от онзи мъчителен запек, който ме тревожеше преди да започна да използвам капките Хепавитал.

Като усещане мога да спомена, че няма и следа от летаргията, умората и онази постоянна отпадналост, която чувствах преди. Капките Хепавитал ми дадоха нова сила, дадоха ми ведрост, която не съм изпитвала преди. Направете сметка до каква степен токсините вредят на тялото, на здравето и на целия организъм изобщо. И как заради едни такива симптоми се лекуват заболявания, които ги няма. И така беше с мен. Аз чувствах умора, пиех успокоителни, за да спя по-добре. Да, започнах да спя по-добре, но умората не изчезваше. А лекарите си знаеха своето: преуморена си, почивай повече... Но, преди да направя прочистването с капките Хепавитал, колкото и да почивах, ефект нямаше. Този ефект се появи едва когато завърших първото си тримесечно прочистване с Хепавитал, за което ми бяха необходими само три опаковки от билковите капки. Съветвам ви да ги поръчате от сайта vinagizdravi.com, за да си ползвате отстъпката. Гарантирам ви, че ще останете доволни.

Цветомира Колева от София


Поръчайте

___________________250x305.png
Поръчайте сега на
02 850 21 76 или 0887 599 268
 

Капки Хепавитал - за поддържане нормалното състояние на черния дроб и жлъчката, и усвояване на мазнините.

Купете 2 опаковки Хепавитал на промоционална цена от 73лв и ползвайте отстъпка от 10лв с БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

Можете да закупите Хепавитал и от нашите аптеки в цялата страна, адресите вижте ТУК

ПОРЪЧАЙТЕ