0887 599 268, 02 850 2176
0887 599 268, 02 850 2176

Как ще ви помогне Хепавитал


Капките Хепавитал са уникална формула от билки, които активно насърчават оздравителните и детоксикиращи процеси на целия организъм. hepavital.pngХепавитал се грижи за здравето на черния дроб, жлъчката, дебелото черво и подпомага работата на стомашно-чревния тракт.

Нездравословният начин на живот е причина за болести, инвалидност и дори смърт. Следствие от нездравословния начин на живот са метаболитните заболявания, ставните и скелетни проблеми сърдечно-съдовите заболявания, хипертония, наднорменото тегло, чернодробни заболявания и т.н.

Нездравословното хранене, тютюнопушенето, употребата на алкохол и злоупотребата с храна и лекарства, стрес и т.н., са причина за влошеното здраве. Ето защо имате нужда от нещо, което да елиминира вредите и пораженията от нездравословния начин на живот!

Как ХЕПАВИТАЛ работи в полза на здравето на черния дроб?

Двустранното действие на ХЕПАВИТАЛ има за цел да поправи всичко онова, което е допринесло за лошата работа на черния дроб. Кръвта, пречистена от добре работещия черен дроб, снабдява сърцето и мозъка с повече кислород. А всички знаем колко по-различно се чувства човек когато сърцето и мозъка работят с пълен капацитет и без усложнения. И колко по-дълго и пълноценно се живее по този начин.

Добре работещият черен дроб гарантира по-слаба фигура и общо укрепване на здравето, като следствие от това. Защото, за доброто самочувствие, не винаги е важно само да се отървем от наднормените килограми, но и да се поправят щетите от натрупаните мазнини.
1__1_.jpgЧерният дроб е не само най-големият вътрешен орган. Черният дроб изпълнява важна функция в детоксикацията на тялото.Здравият черен дроб елиминира последствията от вредното влияние на нездравословните храни, алкохол и медикаменти.

За да е факт добрата работа на черния дроб курссът за прочистване варира между 1 и 3 месеца. 
ХЕПАВИТАЛ е хранителна добавка, която ще помогне за премахване на натрупаните мастни отлагания, токсини и шлаки

Затлъстяване

ХЕПАВИТАЛ освобождава черния дроб от мастните депа, които му пречат да изхвърля натрупаните токсини. Като част отхраносмилателната система, добре работещия черен дроб ще способства за по-редовното изхвърляне на отпадъците от червата. Вътрешното отслабване и освобождаване от мазнините ще проличи и отвън.


Кожни проблеми

ХЕПАВИТАЛ ще помогне на черния дроб да изхвърля токсините по-добре. По този начин всичко онова, което затлачва човешкия организъм, няма да избива навън, причинявайки обриви, зачервяване и лющене на кожата. Равен и здрав тен на лицето, кожа без пъпки и петна и отлично самочувствие - ОЩЕ НА ВТОРАТА СЕДМИЦА, след като започнете да ползвате билковите капки ХЕПАВИТАЛ

Целулит

Прочистването на черния дроб с ХЕПАВИТАЛ и ефективното освобождаване от отпадните вещества ще помогне в борбата с „портокаловата" кожа.

Отоци

Освобождаването от излишните течности, благодарение на ХЕПАВИТАЛ, ще ликвидира отоците и подпухналото лице.

Проблеми със ставите и мобилността на тялото

След прочистване с билковите капки ХЕПАВИТАЛ намалява тежестта на тялото, а оттам и напрежението и болката в ставите.

Запушване на кръвоносните съдове

Детоксикацията на черния дроб с капките ХЕПАВИТАЛ осигурява кръв на сърцето, която е по-наситена с кислород и хранителни вещества.
Отровеното от токсини и шлаки тяло не може да снабдява мозъка и сърцето с кислород. Химическата активност в мозъка, нервите или кръвоносните съдове около черепа, или мускулите на главата и шията (или комбинация от тези фактори) могат да са причина за главоболието.

ПОРЪЧАЙ ХЕПАВИТАЛ СЕГА

Жлъчни камъни и проблеми с бъбреците и панкреаса

ХЕПАВИТАЛ комплексно подпомага работата на тези органи, като прочиства жлъчните и бъбречните пътища.

Захарен диабет от втори тип

Инсулинът се произвежда от панкреаса. Хормонът инсулин спомага за отлагането на липидите в мастната тъкан. Той способства за усвояването на глюкозата от клетките на тъканите в черния дроб. По този начин излишните захари, попаднали в организма, не се превръщат в мазнини.

Сезонни заболявания и вирусни инфекции

Детоксикацията на черния дроб с ХЕПАВИТАЛ засилва работата на имунната система. Така намалява риска от сезонни заболявания и вирусни инфекции.

20.jpg

 КОМЕНТАРИИ


 Специалистите за капките Хепавитал!

 


Поръчайте

pora4ay_baners2.png
Поръчайте сега на
02 850 21 76 или 0887 599 268
 

Капките Хепавитал са продукт за прочистване на черен дроб и жлъчка.
Можете да закупите Хепавитал и от нашите аптеки в цялата страна, адресите вижте ТУК

Купете 2 опаковки Хепавитал на промоционална цена от 73лв и ползвайте отстъпка от 10лв с БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

ПОРЪЧАЙТЕ
Content
LivedaMed2000