0887 599 268, 02 850 2176
0887 599 268, 02 850 2176

Никой не вярваше, че имам депресия, защото изглеждах щастлив!


Никой не вярваше, че имам депресия, защото изглеждах щастлив!

Преди около две години бях официално диагностициран с общо тревожно разстройство, обсесивно-компулсивно разстройство и депресия. Онова, което знам е, че се боря с тези състояния от времето, когато бях по-млад. Сега съм на 41 години. Казвам се Стоян и знам какво е да виждаш дъното, а приятелите ти и близките да мислят, че летиш в небето.

Безпокойството ме удряше най-силно сутрин. Има много кратък период от време между съня и будността, през което умът ми е спокоен. Това е любимото ми време на деня. За съжаление това усещане е мимолетно. След няколко секунди, след като се събудя, мислите и желанието да продължа да се движа и оцеляването се вкопчват в цялото ми същество. Предполагам, че може да се каже, че съм донякъде свикнал с това постоянно чувство, че съм в борба или в режим на полет. Има много начини да се опитате и да лекувате безпокойството, но открих, че извършването на прости задачи, като например миене на зъби, вземане на душ или прекарване на време в прости упражнения помага да се успокоя. Открих също, че йогата, билките и бета блокерите са спасители на живота. Сега не мога да си представя живота без тях.

Събудете щастието и постигнете душевен мир с помощта на капките Стресовитал! Поръчайте СЕГА!

Обсесивно-компулсивно разстройство е друго състояние, което винаги съм имал, но отново е само моето чувство за нормалност. Като дете бягах по стълбите в къщата си със светкавична скорост и изпитвах истински страх, че някой ме преследва и иска да ме нарани. Бих си дал десет секунди, за да изляза от банята в спалнята си, или бих бил убит. ей такива детски радости помня аз, от моето детство...

Признах пред себе си, че съм се борил с депресия за първи път, когато бях на 19 години. Не можех искрено да кажа дали има нещо, което да е довело до това. Спомням си само, че този тъмен, понякога емоционален облак бе завладял ума и тялото ми. Беше си направил бивак и не си тръгваше.

Но ми отне още четири години, за да се добера до лекаря и да го кажа на глас. За мен това беше момент на пробив. Не му отне много време да ми постави диагноза. Реакциите на повечето ми приятели, както и на близките ми беше: „Но ти изглеждаш толкова щастлив?"

Мога да продължа да дълбая, но какъв е смисъла... Това са просто спомени, впечатления. Минали неща. По-важното е, че сега нещата не стоят по този начин.

Не знам дали депресията си е отишла завинаги, но напоследък не я усещам. Не знам и дали това се дължи на капките Стресовитал, или и на други фактори. Но някак свързвам подобрението в начина, по който се чувствам, именно с времето, когато започнах да ги употребявам.

Стоян Г. от Пловдив


Поръчайте

Стресовитал-250x305_3.png
Поръчайте сега на
02 850 21 76 или 0887 599 268

Капки Стресовитал - за нормално функциониране на нервната система. Благоприятен ефект при стрес и психически натоварвания!

Купете две опаковки Стресовитал сега на промоционална цена от 73лв и ползвайте отстъпка от 10лв с БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

Можете да закупите Стресовитал и от нашите аптеки в цялата страна, адресите вижте ТУК

ПОРЪЧАЙТЕ