0887 599 268, 02 850 2176
0887 599 268, 02 850 2176

Самолечение - духовна практика

При самолечение прошката освобождава в сърцето място за любов


самолечение Самолечение - духовна практика

Когато сърцето ни е изпълнено със страх, гняв, тъга или отчаяние, в него няма място затопли чувства, без които е трудно човек да е здрав. Любовта е свързана с душата, а прошката-сума. Тя премахва застоите в енергийното тяло, за да може съдържащата се, в него информация да тече свободно.

Измененията са единственият план за действие


Емоционалното пътешествие е една от промените, друг избор в живота няма. То се извършва от мисъл към мисъл. Измененията преобразуват мисленето ни и ни помагат да изминем пътя от миналото към настоящето и от настоящето - към бъдещето. Първата стъпка в трансформацията е прошката, следващата - любовта. Когато прощаваме на себе си и на другите, увеличаваме пространството на ума си за нови мисли и разширяваме сърцето си, за д а може то да вмести повече любов. Когато боледуваме, душата, умът и тялото изискват промени. Те изпращат сигнал за тревога, че между тях е изгубено единството - и всичко това влияе на нашето състояние. Моделът на психодуховно изцеление, предложен от душата, ни напомня, че ако са болни мислите, се разболява и тялото. Единственият начин за лечение е да променим мисленето си. Да живееш, означава да се променяш; да се променяш, означава да порастваш; да порастваш, означава всеки път безкрайно да създаваш себе си отново.

Съсредоточете се върху това, което искате, а не върху това, което не искате


Изцелението се съгласува със Закона за привличането: това, за което мислиш, е това, в което се превръщаш. Най-добрият начин да проверите дали мислите ви са правилни, е да анализирате живота си, отношенията с другите хора и здравословното си състояние. Ако това, което установите в резултат, не е това, което искате, тогава променете нещо.
Има един общ за всички хора недъг, който рано или късно атакува всеки-го в живота: започваме да привличаме към себе си това, което не желаем, вместо това, което искаме. И единственият начин да спрем този процес, е да го променим. Но първо трябва да се научим да живеем ТУК и СЕГА!

Капките Стресовитал помагат за нормалното функциониране на нервната система. Подходящи са при състояния на панически атаки, стрес, леки депресии, безсъние, апатия и други.
Дозировката е за 30 дни.
Взимат се два пъти на ден по 30 капки дневно.
Капките се разтварят във вода или друга течност. Поръчайте СЕГА!
Цена на една доза - 39лв.
При поръчка на две дози цената е 73, спестявате 10 лв. ДОСТАВКАТА Е БЕЗПЛАТНА.
За информация и поръчки 02/850 21 76 , 0887/599 268 или на имейл stresovital@gmail.com
www.stresovital.com

Поръчайте

Стресовитал-250x305_3.png
Поръчайте сега на
02 850 21 76 или 0887 599 268

Капки Стресовитал - за нормално функциониране на нервната система. Благоприятен ефект при стрес и психически натоварвания!

Купете две опаковки Стресовитал сега на промоционална цена от 73лв и ползвайте отстъпка от 10лв с БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

Можете да закупите Стресовитал и от нашите аптеки в цялата страна, адресите вижте ТУК

ПОРЪЧАЙТЕ