0887 599 268, 02 850 2176
0887 599 268, 02 850 2176

Моят съпруг се възстанови от коронарна артериална болест с капките Артеровитал


Моят съпруг се възстанови от коронарна артериална болест с капките Артеровитал

Искам да разкажа как моя съпруг Димитър се справи с едно сериозно изпитание - коронарна артериална болест

След всичко, което ни се случи, ние намерихме неоценим помощник. Билковите капки Артеровитал помогнаха за бързото възстановяване на Димитър, и не на последно място - за спокойствието на цялото ни семейство. Да не се притесняваш за здравето на любим и близък човек е просто неоценимо.

Когато семейният лекар на Димитър го попитал как се чувства по време на рутинен преглед преди повече от 3 години, той казал, че се чувства малко уморен и муден. Моят съпруг е 54-годишен, непушач и сме от София.

Несъзнателно това му оплакване може би му е спасила живота. Неговият лекар насочи Димитър към кардиолог за стрес тест, който скоро разкри много сериозно състояние - една от коронарните му артерии имаше 95% запушване. Кардиологът каза на Димитър, че това е "сърдечен удар, който чака да се случи" - не е въпрос на "дали" той може да получи сърдечен удар, а "кога" ще получи сърдечен удар.

Малко притеснен от думите на кардиолога, мъжът ми ми се обади и се озова два дни по-късно в болницата, очаквайки процедура за катетеризация на стент, за да облекчи запушването в артерията.

Два дни след процедурата той беше освободен от болницата. Лекарите направиха каквото можаха и каквото се прави в такива случаи. Оттук нататък всичко зависи от него. Така му казаха и го пуснаха да си ходи.

Какво точно зависи от него? Ами зависи с какво се храни, дали спортува - ей такива неща. Хубавото, в случая на Митко е, че нито пие, нито пуши. Но, с храненето малко имаше проблеми преди. То затова и може би се стигна до това прединфарктно състояние. Трябваше да намери нещо, което да му помогне да поддържа артериите чисти, докато се нормализира спазването на диетата му. То това не е и точно диета, а по-скоро правилно хранене. Но, всичко си иска време.

За да не се натрупват холестеролни плаки в артериите, мъжете навършили 40 години, трябва да започнат да използват превантивно билковите капки АРТЕРОВИТАЛ

В тази насока капките Артеровитал му помогнаха много. Вече минаха три месеца, откакто ги употребява. И не само, че казва, че се чувства по-добре, но и се вижда. А моят съпруг Димитър наистина е изумен от това колко добре се чувства. Сега той описва енергийното си ниво като „невероятно". „Сякаш се раждам отново", казва той. "Абсолютно невероятно!"

Капките Артеровитал наистина са невероятни. Те поддържат артериите му чисти. А откакто ги употребява, Митко казва, че няма нужда от кафе. Наистина се чувствал много тонизиран и онази отпадналост и умора, която го мъчеше преди, била изчезнала.

Хубаво е, че има такъв продукт, като Артеровитал, който да помага на хората хем да се предпазят от атеросклероата, хем да се възстановят от усложненията, които тя предизвиква.

Катя и Димитър Маринови от София


Поръчайте

_______________________250x305.png
Поръчайте сега на 
02 850 21 76 или 0887 599 268

Капки за подркрепа дейноста на кръвоносните съдове и кръвообращението 

Купете 2 опаковки Артеровитал сега на промоционална цена от 90 лв. и ползвайте отстъпка от 11 лв с БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

Можете да закупите Артеровитал и от нашите аптеки в цялата страна, адресите вижте ТУК

ПОРЪЧАЙТЕ