0887 599 268, 02 850 2176
0887 599 268, 02 850 2176

Как ще ви помогне Хепавитал


Как ще ви помогне Хепавитал

Капките Хепавитал са уникална формула от билки, които активно въздействат върху оздравителните и детоксикиращи процеси на целия организъм. hepavital.png

Билковите капки Хепавитал намаляват натрупването на лекарства, включително антибиотици, в чернодробната тъкан при продължително лечение, предпазват от вредното въздействие на токсините и алкохола, пазят черния дроб от затлъстяване, нормализират работата на жлъчния мехур и са висококачествен хепатопротектор от растителен произход.
Капките Хепавитал са ефективно средство и незаменим инструмент за профилактика и допълващо лечение не само на чернодробните заболявания. Те се грижат за здравето и добрата работа на цялата храносмилателната система.

Антибиотиците са неразделна част от съвремения живот. Всеки, дори сравнително здравите хора, периодично приемат различни лекарства. Всички предимства на лечението с антибиотици са засенчени от сериозните странични ефекти, сред които специално място заема увреждането на черния дроб. Отрицателният ефект на антибиотиците върху черния дроб се елиминира с редовния прием на комплексната хранителна добавка Хепавитал

В нашия организъм всичко е взаимосвързано, следователно, връщайки здравето на един орган, трябва да поддържаме другите в добра форма.

Затова Хепавитал има комплексно влияние върху няколко органа - черен дроб, жлъчен мехур, панкреас, стомах, дебело черво.   

Невъзможно е да сте здрави, като полагате избирателни грижи за тялото си. В същото време, има органи, които изпълняват най-важните функции и целият процес на жизнената дейност на организма зависи от здравословното им състояние. Тези органи в човешкото тяло включват черния дроб, жлъчния мехур, панкреаса, стомаха и дебелото черво.

 Как ХЕПАВИТАЛ работи в полза на здравето на черния дроб?

Свойствата на черния дроб в организма са безценни. Както работата на сърцето, така и функциите на други системи зависят от този орган. Затова е толкова важно да се подсилва здравето на черния дроб и да се поддържа чистотата на тази биохимична лаборатория в нас.

В човешкото тяло черният дроб изпълнява функцията на „бариера", защитавайки организма от вредното въздействие на околната среда. Дезинфекция на токсини, защита от токсични вещества, пречистване на кръвта, правилно храносмилане, метаболизъм на въглехидрати, протеини, мазнини - това са само няколко от най-важните задачи на черния дроб. Хепавитал гарантира по-добрата работа на черния дроб. 112.jpg

Жлъчният мехур е орган с доста малък размер, който представлява крушовиден резервоар с вместимост 60-80 мл. Основната функция на жлъчния мехур е натрупването на жлъчка, произведена от чернодробните клетки и нейното отделяне в червата за преработка на постъпващата храна. Често в жлъчния мехур се образуват камъни, които блокират оттичането на жлъчката и това води до възпаление на мехура. Именно тук идва на помощ отново хранителната добавка Хепавитал, която разбива камъните и подобрява цялостата работа на жлъчния мехур.

Един от ключовите органи на храносмилателния тракт - панкреас - е „скрит" зад стомаха и дванадесетопръстника (следващият участък на храносмилателната система след стомаха), има удължена форма и малък размер, с дължина около 15-20 см. Възпаленията на панкреаса се тушират отлично с билковата комбинация на капките Хепавитал.

sys.jpgДебелото черво се счита за най-крайната част на човешкото черво. В него се натрупват всички остатъци от храносмилането. Тънките черва абсорбират по-голямата част от хранителните вещества, но все пак краят на процеса на храносмилане настъпва именно в дебелото черво, тоест на мястото, където се абсорбира вода и се образуват изпражнения. Хепавитал премахва натрупаните мазнини и шлаки в дебелото черво, като по този начин подпомага цялостното функциониране на организма.

Стомахът с право може да се счита за основен орган на храносмилателната система. Тук храната се усвоява и смила до състояние, наподобяващо каша, така че червата да могат да я преработват допълнително. Стомахът е отговорен не само за преработката на храната. От него зависи колко добре ще работи и имунната ни система. Неслучайно медиците наричат стомаха "втори мозък". Капките Хепавитал действат антибактериално и прочистват цялостно стомашно-чревния тракт.  

Хранителната добавка Хепавитал е комплексна.  Тя е надежден помощник и протектор на всички тези толкова важни органи. Защитният ефект на капките е свързан с комбинацията на повече от 10 билки. Двустранното действие на Хепавитал има за цел да поправи всичко онова, което е допринесло за лошата работа на черния дроб. Заради синергичното взаимодействие между всички тези треви капките Хепавитал могат да се използват като естествено средство за високоефективна защита на черния дроб, жлъчката, дебелото черво, панкреаса, стомаха  и другите органи от храносмилателната система.

Не забравяйте: здравият черен дроб и добрата работа на храносмилателната система са ключът към здравето на целия организъм!

За да е факт добрата работа на черния дроб курссът за прочистване варира между 1 и 3 месеца. ХЕПАВИТАЛ е хранителна добавка, която ще помогне за премахване на натрупаните мастни отлагания, токсини и шлаки

ПОРЪЧАЙ ХЕПАВИТАЛ СЕГА

Хепавитал е най-добрият естествен продукт:

 • за дълбоко и нежно почистване на черния дроб и жлъчните пътища; hepavital.snimka.jpg
 • за намаляванe застоя на жлъчката, което намалява риска от образуване на камъни;
 • за облекчаване на състоянието при вече образували се камъни в жлъчния мехур;
 • за подобряване състоянието на черния дроб и жлъчните пътища;
 • за нормализиране работата на жлъчния мехур;
 • за облекчаване на симптомите и неприятните усещания при дисфункция на жлъчния мехур, както и при т.нар "прегъната жлъчка";
 • за защита на черния дроб при продължителна употреба на лекарства, включително антибиотици;
 • за защита на черния дроб от затлъстяване;
 • за инфекциозни и други видове хепатит;
 • за защита на черния дроб от вредното въздействие на токсините и алкохола;
 • за цироза на черния дроб задействана от алкохол, токсини или радиация.
 • за предотвратяване прехода при острите етапи на патологичния процес към хроничен;
 • за пред и следоперативно лечение на пациенти с хирургическа интервенция на черния дроб и жлъчните пътища;
 • за подобряване работата на дебелото черво (предотвратяване на запека);
 • за прочистване на дебелото черво и като поддържащо лечение на язвен, антибиотичен и исхемичен колит, болест на Крон, раздразнено дебело черво и тумори на дебелото черво;
 • за подпомагане на лечението на остър и хроничен панкреатит и произвеждането на ензими.  

Капките Хепавитал намаляват мастните отлагания в черния дроб и предпазват чернодробната тъкан от по-нататъшно унищожаване. Те осигуряват подкрепа на черния дроб, предотвратяват развитието на мастна хепатоза и регулират жлъчния мехур. Билките, които влизат в състава на Хепавитал улесняват изхвърлянето на ненужни отпадъци от дебелото черво. 

Билковите капки Хепавитал активират процеса на клетъчно възстановяване в черния дроб и формират неговата устойчивост на агресивни фактори. Хепавитал не причинява странични ефекти. Когато го приемате, препоръчително е да спазвате диета, която изключва алкохола, бързото хранене, тлъстите храни.

20.jpg

 КОМЕНТАРИИ


 Специалистите за капките Хепавитал!

 


Поръчайте

___________________250x305.png
Поръчайте сега на
02 850 21 76 или 0887 599 268
 

Капки Хепавитал - за прочистване на черен дроб и жлъчка.

Купете 2 опаковки Хепавитал на промоционална цена от 73лв и ползвайте отстъпка от 10лв с БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

Можете да закупите Хепавитал и от нашите аптеки в цялата страна, адресите вижте ТУК

ПОРЪЧАЙТЕ