0887 599 268, 02 850 2176
0887 599 268, 02 850 2176

Успокоих жлъчката с капките Хепавитал


Успокоих жлъчката с капките Хепавитал

Аз използвам капките Хепавитал, тъй като имам проблеми с жлъчката

Жлъчния ми мехур отделя прекалено голямо количество жлъчка, и това не зависи от броя хранения, които имам на ден.

Понеже не искам да се стига до операция на жлъчния мехур, аз полагам взимам капките Хепавитал като помощно средство. Имам екстремно отделяне на жлъчка, поради причини, които лекарите не могат да установят. За мен най-доброто решение беше да използвам естествено средство, което да успокои жлъчката. Пробвала съм много неща, но най-доволна съм от капките Хепавитал.

Капките ХЕПАВИТАЛ действат успокояващо на жлъчката, като нормализират отделянето на жлъчен сок. ПОРЪЧАЙТЕ СЕГА!

Спрях избора си на тези билкови капки след като прочетох няколко мнения за продукта на вашия сайт. Първоначално реших само да ги пробвам, но бях изненадана от добрия ефект, който ми оказаха. Само след триседмичен прием вече не усещах горчивия вкус в гърлото от отделената жлъчка. Това беше най-неприятното на моето състояние. Жлъчката буквално ме изгаряше, и нямаше нито положение, нито начин, по който да се чувствам успокоена. Много неприятно беше особено вечер, като легна. Наложи ли ми се да се изправя, положението ставаше нетърпимо. Все едно в стомаха имах бутилка, пълна с жлъчка, която някой периодично изливаше. Беше нетърпимо.

За мен беше огромна изненада, когато двадесетина дни след като започнах да взимам капките Хепавитал, състоянието ми се подобри

Не съм правила промени в диетата, не съм прибавяла или маха храни. Храня се така, както ми беше казано от лекаря. Някакви хапчета за това също не взимам. Пак от моя лекар знам, че черния дроб и жлъчния мехур се повлияват най-добре от начина, по който човек се храни. Често не са необходими кой знае какви ограничения. Достатъчно е само да се храни човек с малки порции, но по пет-шест пъти на ден.

Изградила съм си система на прием на капките. Взимам ги през ден, без да правя почивка между приема. Иначе казано, приемам ги постоянно, а не както прочетох в някои коментари по един или два пъти в година. Аз не искам да правя прочистване, а по-скоро ги използвам като терапевтично средство.

От друга страна, не искам да привиквам съвсем с тях, затова през ден-два ми се отразяват най-добре. Сигурна съм, че всеки може да си изгради своя система на прием, в зависимост от повода, заради който ги приема.

Едно е сигурно - капките Хепавитал са най-доброто средство, което помага ефективно на хората, които имат проблеми с черния дроб и жлъчния мехур.

Иванка Димова от Бургас


Поръчайте

pora4ay_baners2
Поръчайте сега на
02 850 21 76 или 0887 599 268
 

Капки Хепавитал - за прочистване на черен дроб и жлъчка.

Купете 2 опаковки Хепавитал на промоционална цена от 73лв и ползвайте отстъпка от 10лв с БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

Можете да закупите Хепавитал и от нашите аптеки в цялата страна, адресите вижте ТУК

ПОРЪЧАЙТЕ

Здравен хороскоп
Юни 2021