0887 599 268, 02 850 2176
0887 599 268, 02 850 2176

Запознанство по японски - има ли значение кръвната група за добрата връзка?

Хората търсят надеждни спътници в живота. Мениджърите - изпълнителни и креативни служители. Те дори изискват от кандидатите справка от лекар хематолог, където е посочена кръвната групаСмята се, че комбинирайки хора с определена кръвна група, може да се създаде идеалният колектив.
ЗАПОЗНАНСТВО ПО ЯПОНСКИ
Действително ли характерът на човека зависи от кръвната му група? Засега -само в Япония. В Страната на изгряващото слънце са популярни т.нар. Speed Dating - бързи срещи. Но има една особеност - мъжете и жените задължително се интересуват от кръвната си група.
Японците се ориентират така и при избора на работа. Повсеместно са разположени апарати за експресен кръвен анализ - по гари, молове, ресторанти.
„Кървавият“ метод се нарича „кецуеки-гата“ и се практикува от 30-те години на миналия век. Дали пък в това не се крие тайната на японското икономическо чудо?
КЛЕТЪЧНА ПАМЕТ
Колкото и парадоксално да звучи, всяка кръвна група съдържа генетична информация за диетата и стратегията на поведение на нашите предци.
Така например I (нулева) кръвна група е текла във вените на неандерталците. Те са били ловци, които са воювали за териториите, където могат да се изхранват. Нужни са им били целеустременост и амбициозност. И досега носителите на кръвна група 0 се отличават с лидерски качества. Представителите на III (В) кръвна група пък се отличават със стремеж към независимост.
Съществуват четири допустими комбинации, които определят кръвната група:
α и β: първа (0)
A и β: втора (A)
B и α: трета (B)
A и B: четвърта (AB)

Капките Стресовитал помагат за нормалното функциониране на нервната система. Подходящи са при състояния на панически атаки, стрес, леки депресии, безсъние, апатия и други.
Дозировката е за 30 дни.
Взимат се два пъти на ден по 30 капки дневно.
Капките се разтварят във вода или друга течност. Поръчайте СЕГА!
Цена на една доза - 39лв.
При поръчка на две дози цената е 73, спестявате 10 лв. ДОСТАВКАТА Е БЕЗПЛАТНА.
За информация и поръчки 02/850 21 76 , 0887/599 268 или на имейл stresovital@gmail.com

Поръчайте

Стресовитал-250x305_3.png
Поръчайте сега на
02 850 21 76 или 0887 599 268

Капки Стресовитал - за нормално функциониране на нервната система. Благоприятен ефект при стрес и психически натоварвания!

Купете две опаковки Стресовитал сега на промоционална цена от 73лв и ползвайте отстъпка от 10лв с БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

Можете да закупите Стресовитал и от нашите аптеки в цялата страна, адресите вижте ТУК

ПОРЪЧАЙТЕ