0887 599 268, 02 850 2176
0887 599 268, 02 850 2176

Лечение на алкохолизъм: лична битка, която не може да бъде спечелена без чужда помощ


Капките Алкофитал са един от сигурните начини за лечение на алкохолизъм

Дали ще се взимат самостоятелно, или ще бъдат давани тайно, капките Алкофитал въздействат върху центъра на зависимостите в мозъка. Ефективното им действие е гарантирано от уникалната билкова комбинация и ефектът се усеща за 35-45 дни.

Лечение на алкохолизъм е сериозен проблем за много хора у нас. Симптомите на заболяването често са субективни. Това затруднява разпознаването на зависимостите на първия етап.

Алкохолиците могат да маскират симптомите на заболяването си за дълго време. Те стават видими само на по-късен етап от зависимостта.

Често е трудно да се установи границата между това да се пие малко алкохол и неконтролираното влечение към алкохола.

Симптоми на алкохолна зависимост

• Алкохолен глад. Пациентът е жаден, много жаден за алкохол. Въздържанието причинява голям дискомфорт. Това често води до раздразнителност и промени в настроението.

• Синдром на отнемане. Възниква след прекратяване консумацията на алкохол или значителните му ограничения. Симптомите включват скокове на кръвното налягане, сърдечна аритмия и тремор не само на ръцете, но и на цялото тяло. Често човек има гадене, повръщане, изпотяване. Пристрастените хора изпитват стрес, повишена чувствителност към звуци, страхове и други. С усложнението на заболяването има конвулсии, халюцинации, дехидратация.

alko.jpg

• Нарушаване на контрола и повишена поносимост към алкохола. Зависимият от алкохола човек консумира все повече и повече алкохол, за да усети същия ефект както преди. Зависимостта може да бъде определена въз основа на обикновен експеримент: ако кръвта съдържа 1,5 мл алкохол и човекът не изглежда пиян, това е проблем.

• Депресивни състояния. Потиснатото настроение е не само възможен симптом, но в някои случаи е причина за алкохолизъм. Човек става болезнено ревнив, следователно, има чести промени в настроението. Той иска постоянно да следи партньора си, обвинявайки го в измяна. Алкохоликът проверява личните съобщения, ровейки навсякъде, дори и без да се прикрива. Това се нарича синдром на Отело.

Алкохолизмът и външният вид на човека

Алкохолизмът се проявява не само в поведението, но и във външния вид. На първо място, прекаленото пиене води до дехидратация. След като изпие литър бира, човек губи 1400 мл течност. Дехидратацията може да се види по лицето и да се усети по кожата.

Тя става "избеляла" и сива. Бръчките са по-ясни. Алкохолът разширява кръвоносните съдове, причинява подуване на лицето (поради лимфата, която тече от кръвоносните съдове, има разширени капиляри от алкохола по кожата на лицето). Появяват се изпръхнали участъци, очите стават червени и с тъмни кръгове.

Но, има проблеми, причинени от алкохола, които са невидими за очите

Алкохолизмът, както и всяка зависимост, има в своята същност някаква основна причина - или комплекс от причини.

Пристрастяването към алкохола често е начин човек да се измъкне от редица потискащи, тежки, токсични чувства - срам, вина, отчаяние, болка.

Повечето хора, които злоупотребяват с алкохола, реално осъзнават какво причиняват на другите, и на себе си, но са безсилни да се противопоставят

Капките Алкофитал - тайната терапия за лечение на алкохолизъм, която дава реални резултати

С помощта на капките Алкофитал всеки близък на човек, изпаднал в зависимост от алкохола, ще може да му помогне. Това ще предотврати голяма част от усложненията, които възникват заради честата употреба на алкохол.

Най-опасното такова усложнение е цирозата на черния дроб, която може да предизвика и рак на черния дроб.

Затова не се колебайте, не поставяйте на карта възстановяването на своите близки. Започнете тайната терапия с капките Алкофитал още сега, за да дойдат добрите резултати много по-бързо.

Поръчайте Алкофитал като се обадите на 02 850 21 76 или 0887 599 268. За допълнителна информация пишете на info@kapkite.com или просто кликнете ТУК

И тъй като алкохолът е следствие, а не причина, има смисъл в битката - защото са налице някои чисто химически методи за отвращение от алкохола. Както вече стана ясно, билковите капки Алкофитал наистина предизвикват отвращение към алкохола.

Накратко, цялата работа не е алкохолът като такъв, а причините, които насърчават употребата на алкохол като временна упойка.

И ако има желание по някакъв начин да се справите с алкохолната зависимост, тогава с тях - с нерешените ситуации и болезнените чувства, е необходимо да започнете. С други думи - да поговорите с добър приятел или да отидете на психолог.

Между другото, друга причина, поради която много алкохолици не се отказват от алкохола е, че когато спрат да пият, неизбежно настъпват много сериозни социални промени - социалният им кръг се променя напълно.

Как го обясняват те? Ето мнението на един бивш зависим от алкохола човек, който успя да се справи с алкохолизма, благодарение на капките Алкофитал.

Зарко Б. от София пише: Спираш да посещаваш стари партита - просто се чудиш - винаги ли е било толкова безинтересно тук, или само когато престанах да пия? Всъщност, винаги е било така, но алкохола ми пречеше да го видя. Прозрях истината едва в първите месеци от моята трезвеност, която постигнах благодарение на капките Алкофитал. А истината е проста, но и страшна - пиян ли си, колкото и хора да има около теб, ти всъщност си абсолютно сам.

Много често алкохолиците, които се отказват от пиенето, губят семействата си - защото семействата всъщност са оцелявали около псевдо-благородния ореол на мъченичеството, спасяването на давещ се човек - и освен това, често се случва семейството да се е разпаднало още преди да е настъпило отказването от алкохола.

Накратко, спирането на алкохола носи със себе си сериозна социална промяна - огромна част от бившите познати и така наречени приятели ще изчезнат от живота на зависимият от алкохола човек.

А алкохолиците тайно го усещат - и е страшно да изгубиш един такъв познат кръг наведнъж. Неминуемо алкохолиците, които лекуват своята зависимост, известно време се чувстват по-самотни отколкото останалите хора - както от онези, с които са купонясвали преди, така и от другите, които са ги умолявали да се откажат от пиенето. Не за всеки е лесно, и не всеки може да се реши и да премине през този самотен период.

Защото, зависимите от алкохола не само ще излязат от обичайните си кръгове, но и ще се сбогуват с тях. И това ще бъде тяхната първа крачка по път на трайното отказване на алкохола. А първата крачка към възстановяването или промяната, както много от вас знаят, е най-трудна!


Поръчайте

pora4ay_baners1.png
Поръчайте сега на 
02 850 21 76 или 0887 599 268

Капки за отказване от алкохола и абстинентни прояви. 

Купете 2 опаковки Алкофитал сега на промоционална цена от 122 лв. и ползвайте отстъпка от 11 лв с БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

Можете да закупите Алкофитал и от нашите аптеки в цялата страна, адресите вижте ТУК

ПОРЪЧАЙТЕ

Здравен хороскоп
Декември 2019

Content
LivedaMed2000