0887 599 268, 02 850 2176
0887 599 268, 02 850 2176

Как ще ви помогне Диабетал


Как ще ви помогне Диабетал

Благодарение на уникалната билкова формула, капките Диабетал ще ви помогнат не само да нормализирате нивата на кръвната захар. Широкият спектър на действие, който Диабетал има ще подпомогне цялостната работа на вашия организъм! 

diabet1.jpgВъзстановяването от диабет е трудно, но не и невъзможно. Но все някак трябва да се живее с това заболяване. Билковите капки Диабетал, за разлика от синтетичните лекарства, не са токсични, имат стабилен ефект, могат да се използват дълго време без  странични ефекти, особено алергични реакции. И не на последно място - добре се комбинират с лекарствени вещества, повишавайки техния терапевтичен ефект.

А ако по време на тримесечния препоръчителен прием комбинирате билковите капки Диабетал със здравословна диета, ефекта ще бъде още по-голям.

Защо трябва да използвате капките Диабетал?

Болните от диабет в света стават все повече и повече. През последните 30 години броят на пациентите с диабет се е удвоил и, според експерти на Световната Здравна Организация (СЗО), до 2030 г. на планетата ще има повече от 530 милиона души с такава диагноза. Ето защо наличието на такива ефективни средства, като капките Диабетал, които предотвратяват и лекуват това заболяване, е от значение днес.

Захарният диабет е специфично заболяване. Идентифицирането му не винаги е лесно. Освен това, когато болестта вече е диагностицирана, самият пациент носи много повече отговорност за лечението и здравословното си състояние, отколкото лекарят. Диабетът изисква постоянно наблюдение, внимание и особен начин на живот.

Ето защо редовната употреба на капките Диабетал ще подпомогне оздравителния процес. Диабетал НЕ Е лекарствен продукт и не лекува! Хранителната добавка единствено подпомага организма!

Захарен диабет тип 2 е състояние, при което панкреасът произвежда инсулин, но клетките на тялото не могат да реагират правилно, тяхната_________________250x305.png инсулинова чувствителност е намалена. Поради това, глюкозата не може да проникне в тъканите и се натрупва в кръвта. Такъв диабет обикновено се развива при хора с наднормено тегло.

По-ужасни от самата болест диабет са усложненията, до които води. Тези усложнения засягат всички органи и системи на тялото - очите, вътрешните органи и краката. В 80% от случаите пациентите с диабет умират от инфаркти и инсулти.

Препоръчителен е 3-месечен курс на употреба на билковите капки Диабетал 

Захарният диабет се свързва с развитието на сериозни инвалидизиращи усложнения, които могат да бъдат разделени на две големи групи. Първата група включва заболявания, които са свързани с поражението на малките съдове в тялото:

 • диабетна микроангиопатия - увреждане на малките съдове поради високи нива на кръвната захар
 • диабетна ретинопатия - увреждане на очите
 • хронично диабетно бъбречно заболяване
 • развитие на синдром на диабетно стъпало - ефекти върху малките съдове на долните крайници, водещи до ампутации
 • диабетна кардиомиопатия - усложнение на сърцето
 • различни инфекциозни усложнения (чести пустулозни кожни лезии, гъбички на ноктите и др.)
 • кома (диабетна, хиперосмоларна, хипогликемична)

Що се отнася до втората група заболявания, диабетът може да засегне и големите кръвоносни съдове, т.е. да ускори развитието на атеросклероза, което води до:

 • миокарден инфаркт
 • инсулт
 • поражение на големите периферни съдове на долните крайници

1.jpgСамостоятелно усложнение е диабетната невропатия. Заболяването съчетава увреждане на нервната система при пациенти с диабет, които не контролират заболяването си.

Билковите капки Дибалет не са лекарствен продукт и нямат лечебни своиства!


Хора на възраст под 45 години, които имат рисков фактор за развитието на диабет тип 2:

 

 • са с наднормено тегло или със затлъстяване
 • имат наследствена предразположеност към развитието на диабет, а именно, ако диабет се среща при роднини по първата връзка: майка, баща, братя и сестри
 • анамнеза за гестационен диабет, т.е. диабет по време на бременност
 • жени, които са родили дете с тегло над 4,5 кг
 • жени с поликистозни яйчници
 • имат сърдечно-съдови заболявания в историята на техните заболявания

kakvo_ne_tryabva_da_se_yade_pri_diabet_tip_2.jpgПОРЪЧАЙ ДИАБЕТАЛ СЕГА

 

Каквато и да е причината за появата на диабета, резултатът е един: тялото не може напълно да използва глюкозата (захарта), която идва от храната и съхранява излишъка в черния дроб и мускулите. Неизползваната глюкоза в прекомерно количество циркулира в кръвта (частично се екскретира в урината), което засяга всички органи и тъкани. Тъй като доставянето на глюкоза в клетките не е достатъчно, мазнините се използват като източник на енергия. В резултат на това се образуват токсични вещества за организма, и особено за мозъка, вещества, наречени кетонни тела, чието повишено количество нарушава мастния, протеиновия и минералния метаболизъм.

95% от хората с наднормено тегло имат повишени нива на кръвната захар. Развитието на захарната болест преминава през преддиабетно състояние. При него нивата на кръвната захар са високи, но не чак толкова, че да бъде поставена диагнозата диабет.
Превантивната употреба на капките Диабетал дава шанс на организма да работи нормало!

В допълнение към основните усложнения на диабета, описани по-горе, диабетът причинява отслабване на имунната система. Пациент с диабет е по-податлив на различни инфекции, включително туберкулоза. Диабетната артропатия е поражение на ставите, което причинява болка и намалява тяхната подвижност. 150718184739zdravoslovno_hranene_diabet.jpgДиабетната енцефалопатия обхваща редица психични разстройства, като емоционална нестабилност, склонност към депресия. Поражението на репродуктивната система се проявява чрез намаляване или изчезване на потентността при мъжете и безплодие, спонтанни аборти, преждевременно раждане и менструални нарушения при жените. В последния са възможни и вулвитит и вагинит.

Редовната употреба на билковите капки Диабетал, комбинирани с правилна диета дава ще поддържат нормалното функциониране на вашия организъм!

Положителният ефект на билките, които влизат в състава на Диабетал влияят благотворно върху метаболизма на мазнините, нормализират състава на кръвта и насърчават нормалната функция на панкреаса. И не на последно място - Диабетал спомага за нормализиране ниватата на кръвната захар, като по този начин намалява образуването на нови мастни клетки, което води до натрупване на мазнини в организма.

Бъдете здрави и активни с Диабетал!


СПЕЦИАЛИСТИТЕ ЗА КАПКИТЕ ДИАБЕТАЛ

 


Поръчайте

kapki_alkotox_500__500.png
Поръчайте сега на
02 850 21 76 или 0887 599 268

Капки Алкотокс Оригиналподтискат функционалното влечение към алкохола и прочистват шлаките от организма
 
Купете 2 опаковки капки Алкотокс с 50% ОТСТЪПКА на промоционална цена от 130 лв  
Вземете своя подарък 1 опаковка ХЕПАВИТАЛ с БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
Можете да закупите Alkotox ORIGINAL  и от нашите аптеки в цялата страна.
 
За още промоции се обадете по телефона

ПОРЪЧАЙТЕ