0887 599 268, 02 850 2176
0887 599 268, 02 850 2176

Лакомията разболя черния ми дроб, Хепавитал го излекува


Лакомията разболя черния ми дроб, Хепавитал го излекува

Получих омазняване на черния дроб, защото редовно си хапвах разни забранени, но вкусни храни в голямо количество

Най-вече аз се хранех вечер. През деня на работата нямах голяма възможност да ям, а и нещо не ми се ядеше точно тогава. Аз обичах, като се върна и да си седна на дивана пред телевизора с една табла, и да ям, докато гледам. Така вечер поглъщах огромни количества храна. Не винаги беше нещо мазно, разбира се. Аз не съм много по мазното, даже и месо не обичам кой знае колко. Но, без сладко не мога. А сладкото вечер действа убийствено на тялото, съсипва го направо.

След като се наяждах едно хубаво, се чувствах като в безтегловност. Много ми беше отпуснато и заспивах. И така, година след година аз правех това всяка вечер. От 68 килограма станах 103. Поради конструкцията ми не ми личеше особено, но си бях дебела. Тежаха ми тези килограми, но въпреки това нищо не правех, за да променя както фигурата си, така и здравето.

Капките Хепавитал са билково средство за прочистване на черния дроб и жлъчката, както и за превенция на такива заболявания на черния дроб, като стеатоза

Тук трябва да вмъкна, че многото килограми не се отразиха зле само на черния дроб

Всъщност, че е омазнен разбрах в последствие. Иначе аз все още имам високо кръвно и висока захар. Затлъстяването ми ги причини тези заболявания.

За черния дроб разбрах какво му е положението след като се наложи да ми махнат жлъчката. Да, и това ми се случи заради преяждането. Към всичко изброено до тук трябва да добавя и ужасен рефлукс - киселини от всичко и по всяко време, някой път даже и като пия вода. Изобщо, преяждането ми съсипа здравето по начин, по който алкохолиците си съсипват здравето и живота с алкохола. Аз правех същото като тях, само че с храна.

В момента, мога да кажа че съм закрепила здравето си по някакъв начин. Поне успях да отслабна с 12 килограма за два месеца. През тези два месеца взимах капките Хепавитал, а вчера разбрах, че чернодробните ми изследвания лека полека са започнали да влизат в норма. Даже, в сравнение с онова, което беше преди операцията на жлъчката, са си направо добре. Капките Хепавитал ми помогнаха и за отслабването, и за детоксикацията на черния дроб и за прочистването на дебелото черво. Аз толкова редовен стомах не помня да съм имала.

Най-хубавото предстои, това го знам. Знам и че имам много още за оправяне. Аз съм прекалено въодушевена от постигнатот и исках да споделя случилото се с мен, не за друго, а за да помогна на други хора да започнат да взимат капките Хепавитал навреме и така да си спестят много неприятности със здравето.

Лина Д. от София


Поръчайте

___________________250x305.png
Поръчайте сега на
02 850 21 76 или 0887 599 268
 

Капки Хепавитал - за поддържане нормалното състояние на черния дроб и жлъчката, и усвояване на мазнините.

Купете 2 опаковки Хепавитал на промоционална цена от 73лв и ползвайте отстъпка от 10лв с БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

Можете да закупите Хепавитал и от нашите аптеки в цялата страна, адресите вижте ТУК

ПОРЪЧАЙТЕ