0887 599 268, 02 850 2176
0887 599 268, 02 850 2176

Спрете цигарите с АЛКОТОКС


Спрете цигарите с АЛКОТОКС

Откажете цигарите и победете зависимостта към никотина с Алкотокс

* Как да се откажете от пушенето сами?
* Има ли средство, което ще направи отказването на цигарите по-ефективно и дълготрайно?
* Как Алкотокс ще ви помогне да се справите със зависимостта от тютюна?

Въпреки често срещаното погрешно схващане за това колко трудно, изнервящо, сложно и времеотнемащо е отказването на цигарите, това е възможно да се случи при всички, които са се решили на тази толкова важна за здравето стъпка.

t20003.pngТайната на успешния отказ от тютюнопушене, освен воля и желание, е да използвате подходящо средство, което ще ви избави от никотиновата зависимост. Такова средство е билковата композиция Алкотокс. 

Много е трудно за всеки, който иска да се откаже от пушенето, да го направи сам. Причината е, че в тялото на пушача се образуват сложни химични и физиологични процеси, предизвикващи желание за пушене.
Алкотокс ще помогне на тези, които са се решили да се откажат от пушенето и няма да ги остави сами в борбата с вредния навик.

Алкотокс помага за намаляване на желанието за пушене и премахва зависимостта към никотина 

Препоръките за използването на Алкотокс, като средство за намаляване на желанието за пушене и премахване на зависимостта от тютюна при лица с никотинова зависимост, се основават на изключително ефективната билкова композиция.

Продължителността на периода на „отхвърляне" - до пълното премахване на никотиновата зависимост - зависи от индивидуалните възможности на организма и от психологическата настройка. Препоръчително е да приемате Алкотокс всеки ден, без прекъсване, през целия период на „отхвърляне" на цигарите. 

Следвайте препоръките за употреба и имайте предвид, че курсът на прием на Алкотокс трябва да бъде най-малко 2 опаковки и може да се увеличи до 3-4 опаковки при закоравели пушачи!

_________________bez_fon__2_.pngЗа успешното решаване на проблема, освен ефективността на Алкотокс, е необходима и дисциплина - не спирайте, ако след първите една-две опаковки Алкотокс все още палите по някоя и друга цигара. Препаратът за отказване на цигарите и алкохола Алкотокс е на билкова основа и работи с натрупване, затова и резултатите не са толкова бързи, колкото на всеки, решил да се откаже от тютюнопушенето, му се иска.

За сметка на това са ефективни и трайни, заради натрупването на билковите компоненти и действието им, което се усеща след като се спре приема на композицията Алкотокс

Доведете започнатото до края и приемайте Алкотокс поне няколко месеца!

Силата и ефективността на Алкотокс се дължи на неговия състав - уникална комбинация от 4 изключителни билки, които действат за отказване на цигарите. Композицията между четирите основни компонента благоприятства не само отказването на цигарите и алкохола, но спомага и за поддържане на доброто здраве. По време на приема на Алкотокс се подобрява състоянието и работата на такива важни органи като черен дроб, стомашно-чревен тракт, белите дробове.

Алкотокс стимулира дихателния център и периферните неврорецептори на лигавиците, което засилва капилярното кръвообращение и подобрява храненето на бронхопулмоналната тъкан.

Как Алкотокс помага да откажете цигарите? 

Въздействието на всяка една съставка е обединена в сух екстракт, който е направен на капсули. Основна биологично активна съставка в билковата композиция Алкотокс е екстракт от кудзу корен.  

Кудзу е растение, което представлява дървесни широколистни катерещи се или пълзящи лози (Pueraria lobular - Pueraria lobata - Willd). За медицински цели се използват корените, листата, цвета и по -рядко семената, които приличат на бял боб. 

Изофлавоноидите, които ги има в корена на растението - даидзин, дайдзеин, пуерарин, биоханин А и генистеин действат като капани на свободните радикали, инхибират пероксидирането на линолова киселина и липоксигеназната активност. Кудзу активира метаболитните процеси в мозъка и подобрява паметта.

В източната медицина корените на кудзу се използват за лечение на алкохолна и никотинова зависимост.

nikotin.jpgСъщо така коренът кудзу помага за понижаване на кръвното налягане, при заболявания, свързани с нарушения на кръвообращението в мозъка, сърцето и скелетните мускули, за лечение на диария, мигрена, морбили, алергични заболявания, като антипиретик и отхрачващо средство. 

Противовъзпалителната, аналгетична и мускулно релаксираща активност на кудзу изофлавоноидите и техните метаболити е доказана експериментално и от науката.

Овесеният екстракт, събран през периода на цъфтеж, съдържа най -голямо количество биологично активни вещества, които имат благоприятен ефект върху нервната система и допринасят за развитието на постоянно намаляване на желанието за пушене при пушача.

Алкотокс съдържа екстракт от овес като биологично активен компонент, който насърчава спирането на тютюнопушенето и поддържа организма в момент, когато на човек му е трудно да се откаже от лошия навик. Намаляване на желанието за пушене при използване на Алкотокс се дължи на естествените за организма условнорефлексни реакции. Освен това, по време на периода на спиране на тютюнопушенето, овесеният екстракт помага за подобряване на функционалното състояние на стомашно -чревния тракт и черния дроб.

Млечният трън е добре познат в медицината като естествено лекарство за страдащите от цироза на черния дроб, хепатит и жълтеница. Но учените са открили друго ценно свойство на това невероятно растение.
Според проучване, проведено през 2000-та година, полезните свойства на млечния трън значително намаляват рисковете за здравето, заради излагането на тютюнев дим, а също така са добра защита срещу белодробни заболявания.

Фактът, че пушенето е вредно за вашето здраве е всеизвестен.
На първо място, вреди на ставите и белите дробове. Активното вдишване на тютюнев дим често води до различни белодробни заболявания, и колкото повече и по-дълго пушите, толкова по -лоша ще бъде степента на заболяването.

Силимаринът, който е основният компонент на млечния трън, възстановява състоянието на белите дробове, заради това че бодила унищожава и потиска възпалителните процеси в резултат на тютюнопушенето. Ето защо млечния трън е полезен както за черния дроб, така и за белите дробове.

no nikotin_1.jpegЕдна от областите на приложение на билката жълт кантарион, която не е много известна и малко се коментира, е лечението на алкохолизма и тютюнопушенето. Научно е доказано, че използването на билката жълт кантарион, за да се откаже човек от тютюнопушенето  предизвиква постепенно и продължително отвращение към миризмата на тютюн и, разбира се, към самия навик на пушене, а също така ще ви помогне да изчистите дихателните пътища от вредни отлагания. 

И не на последно място - жълтият кантарион има много лек и балансиран седитивен и успокояващ ефект. Вътрешното спокойствие е от особено значение за онези, които искат да се откажат от вредния навик и да спрат да пушат цигари.

Както става ясно, съставът на Алкотокс ще помогне на хората, които искат да се откажат от цигарите и ефективно да се спасят от никотиновата зависимост, привиквайки към живот без тютюн. Когато човек спира тютюнопушенето (без значение рязко или постепенно), той изпитва стрес и това се отразява на начина, по който се справя с предизвикателствата на ежедневието. Алкотокс има лек успокояващ ефект, който намалява проявите на синдром на отнемане и предпазва нервната система от психоемоционален стрес. 

Композицията Алкотокс също така намалява апетита, така че отказването от тютюнопушенето няма да бъде причина наддадете на тегло. Алкотокс има положителен ефект върху храносмилателната и нервната система. Пристрастяване към билковите капки не се развива, следователно, веднага щом изчезне навика да  пуши, човек лесно спира да приема Алкотокс.

Редовната употреба на Алкотокс постепенно намалява желанието да се запали поредната цигара. Освен това влияе на мозъка, като го "отучва" да получава удоволствие от никотина. Можете напълно да се откажете от цигарите и да възстановите здравето си, ако редовно приемате Алкотокс. На фона на приема на тази хранителна добавка, микропукнатините на езика (всеки пушач има такива) се лекуват и правилното функциониране на дихателната система се възстановява.


Поръчайте


Поръчайте сега на 
02 850 21 76 или 0887 599 268АЛКОТОКС-250x305_4.png
С 50% ОТСТЪПКА

Нова надежда в борбата с алкохола.   

Поръчай днес 2 опаковки и вземи
безплатно 1 опаковка Стресовитал
Стара цена 248лв
Само днес  
124лв 
с БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

Можете да закупите Алкотокс и от нашите аптеки в цялата страна, адресите вижте ТУК

ПОРЪЧАЙТЕ