0887 599 268, 02 850 2176
0887 599 268, 02 850 2176

5 лесни начина, които ще ви предпазят от омазняване на черния дроб

За да се предпазите от омазняване на черния дроб трябва да ограничите храната


хранене 5 лесни начина, които ще ви предпазят от омазняване на черния дроб

Това са пет лесни начина, които ще ви помогнат да контролирате храненията.
Водете си хранителен дневник
Без него няма как да си дадете сметка за количеството, което изяждате, тъй като броим само основните хранения, а забравяме „дреболии" като няколко бисквити, парче шоколад или сандвич с колегите.
Хранителният дневник само за седмица ще ви помогне да намалите количеството храна до разумни граници.
Ако искате торта, хапнете си
Но не прекалявайте и намалете (или най-добре премахнете) другите висококалорични продукти за този прием на храна. Най-добрият ход е да проверите защо неудържимо ви привлича един или друг продукт (лесно е да го направите в интернет). По този начин ще получите обяснение защо сте пристрастени към шоколада, пушената риба или тестените продукти - в повечето случаи става дума за недостиг на определени витамини и елементи, които може да бъдат набавени от по-здравословни източници.
Компания вместо храна
Прекарвайте възможно най-много време в компанията на хора, които са ви приятни. Общуването е добър начин да не се фиксирате върху храненето. Когато сте на масата с приятели, се фокусирайте върху темата на разговор (като избягвате това да е храната).
Не отрупвайте масата с много продукти
Стремежът към огромно разнообразие на масата е признак на фиксация в храната, а и провокира преяждане, защото искаме да хапнем от всичко и понякога се увличаме в количествата. Вместо това по-добре помислете как правилно да балансирате менюто и кои храни си подхождат помежду си. Салата и едно ястие (супа или основно) са напълно достатъчни, за да задоволим нуждите на организма си.
Не използвайте храната в качеството на награда или лечение
Освен това никога не си забранявайте напълно една или друга храна, тъй като добре знаем, че забраненият плод е най-сладък, а и това е най-прекият път за образуване на емоционална връзка с храната.

Хепавитал са капки за прочистване на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 40 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Поръчайте

___________________250x305.png
Поръчайте сега на
02 850 21 76 или 0887 599 268
 

Капки Хепавитал - за поддържане нормалното състояние на черния дроб и жлъчката, и усвояване на мазнините.

Купете 2 опаковки Хепавитал на промоционална цена от 73лв и ползвайте отстъпка от 10лв с БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

Можете да закупите Хепавитал и от нашите аптеки в цялата страна, адресите вижте ТУК

ПОРЪЧАЙТЕ