0887 599 268, 02 850 2176
0887 599 268, 02 850 2176

Желанията - как да ги накараме да се сбъдват?

Казват, че желанията се сбъдвали от третия път. Наистина ли е така?Неслучайно Аристотел дава на числото три думата „всичко”, за да подчертае неговото всемогъщество. То е изпъкнало - триизмерно, затова и материализира проекцията на нашите желания максимално точно, така да се каже, в мащаб 1:1. Не като някоя си там двойка: в системата на нейните координати мечтите стават плоски и безжизнени.
Ако се фокусирате върху едно желание, повтаряйте го три пъти като мантра - тогава то ще се прояви по-силно. А можете да повторите и три пъти по три - в този случай силата на вашата мечта ще се усили деветкратно. Важно е само желанието да е добро и чисто. Мечтаейки чуждият мъж да напусне жена си заради вас или ненавистният шеф да се блъсне в уличен стълб, за да не дойде на работа, вие създавате бумеранг от разрушителни енергии, който рано или късно се обръща срещу вас. Разрушителните мечти разрушават преди всичко самите нас.

ВКЛЮЧЕТЕ ОЗВУЧАВАНЕТО!


Най-добре е желанията да се произнасят гласно. Тогава те пряко попада в ушите на Бога. А понякога и не само в неговите! На панаира на желанията, както и на Женския пазар, търсенето определя предлагането. Понякога Вселената откликва мигновено на молбите ни, затова е много важно да ги озвучаваме.
Вселената действа като диспечер, изпращащ по адресите разносвачите на пици. Само че без да знаем, в ролята на куриер, изпълняващ чужди желания, влизаме самите ние.

Понякога Вселената откликва мигновено на молбите ни, затова е много важно да ги озвучаваме


желанията
Вселената действа като диспечер, изпращащ по адресите разносвачите на пици. Само че без да знаем, в ролята на куриер, изпълняващ чужди желания, влизаме самите ние. Излизайки от дома си, без причина вземате пакет салфетки или шоколад, макар че обичайно тези предмети не присъстват в чантата ви. И пред входа се сблъсквате с момиченце, което се е ударило, докато кара кънки - колената му са в кръв. Приятелчето на детето ви пита имате ли салфетки, които да сложат на раната. И вие като ангел на милосърдието, изпълняващ желанията на наранените деца, вадите от чантата си цял пакет! След което отивате да си вземете нещата от химическото и чувате как жената казва на чистачката: „Така ми се иска шоколад - от сутринта нищо не съм хапвала!”. И вие й давате шоколад! Иначе за какво сте го сложили в чантата?

Случва се за изпълнението на желанието да ви се наложи да чакате доста


Оказва се, че просто те имат сложна логистика. Като при ефекта на доминото - за да падне определена плочка, трябва да се задвижат стотици други, а при това и цялата конструкция трябва да е планирана и подредена правилно. Така че потърпете, не пришпорвайте съдбата!
И още един важен момент: изговаряйте желанията си на глас (а още по-добре е да ги записвате на хартия, по три пъти на ден всяко). Само че не тръбете наляво и надясно за тях! Ако се наложи, можете все пак да ги споделите с чужди хора, тъй като помощта обикновено идва от другите, и то откъдето не сте я очаквали. Затова и понякога ни се иска да сме откровени със спътниците си във влака неочаквано те могат да имат решение на нашите проблеми и ключове
към изпълнение на желанията ни! Но на близките си (с някои изключения) е най-добре да не ги доверявате. Просто защото интересите на роднини, колеги и приятели могат да се пресичат с вашите, като неутрализират стремежите ви.

Поръчайте

Стресовитал-250x305_3.png
Поръчайте сега на
02 850 21 76 или 0887 599 268

Капки Стресовитал - за нормално функциониране на нервната система. Благоприятен ефект при стрес и психически натоварвания!

Купете две опаковки Стресовитал сега на промоционална цена от 73лв и ползвайте отстъпка от 10лв с БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

Можете да закупите Стресовитал и от нашите аптеки в цялата страна, адресите вижте ТУК

ПОРЪЧАЙТЕ