0887 599 268, 02 850 2176
0887 599 268, 02 850 2176

Сънищата - ръководство за действие

Сънищата могат да ни разкрият не само за това какво би могло да се случи в живота ни, но и какви сме ние самите


сънищата
Сънищата - как да ги разбираме?
Животът на великия скептик от XVII в. Рене Декарт се променя след съня, който го спохожда една ноемврийска вечер. Той сънува море и огромни вълни, които се разбиват в брега. И изведнъж всичко застива. Вълните, морската пяна, облаците сякаш замръзват. И може да вървиш покрай тази замръзнала вълна и да видиш там замръзнали риби, неподвижни водорасли. И всичко това може да се изучава. Когато се събужда, Декарт взема перото и нарисува нещо подобно на мрежа от линии. Така е открита системата от координати, наречена по-късно Декартова.
Зигмунд Фройд пише своето „Тълкуване на сънищата” под впечатление на сън,който сънува в навечерието на погребението на своя баща през октомври 1896 г. В съновидението той се оказва пред вратата на лавка, над която виси табелка: „Молят те да затвориш очи”.
Абрахам Линкълн сънува ярки сънища, които му помагат да вземе важни решения по време на война. Освен това той сънува погребение в Белия дом няколко дни преди убийството си.

СЪНИЩАТА - НАЧИН ЗА ОБЩУВАНЕ С ПОДСЪЗНАНИЕТО


На границата между XIX и XX век бащата на психоанализата Зигмунд Фройд формулира теорията, че сънищата са послания от нашето подсъзнание.
„Тълкуването на сънищата е най-лесният път към разбирането на подсъзнателната активност на мозъка”, пише той. Според него предназначението им е да се освободят потиснатите желания, а същността им се представя във вид на образи асоциации.
Великият психиатър Карл Юнг смята, че сънищата са част от нас самите, която се намира отвъд границата на съзнателното разбиране. Те донасят до нас информация с помощта на универсални и въпреки това лично значими символи. Така например, ако сте сънували отдалечаващ се юноша или девойка, това може да означава, че губите някакъв шанс в живота си.

Капките Стресовитал помагат за нормалното функциониране на нервната система. Подходящи са при състояния на панически атаки, стрес, леки депресии, безсъние, апатия и други.
Дозировката е за 30 дни.
Взимат се два пъти на ден по 30 капки дневно.
Капките се разтварят във вода или друга течност. Поръчайте СЕГА!
Цена на една доза - 39лв.
При поръчка на две дози цената е 73, спестявате 10 лв. ДОСТАВКАТА Е БЕЗПЛАТНА.
За информация и поръчки 02/850 21 76 , 0887/599 268 или на имейл stresovital@gmail.com
www.stresovital.com

Поръчайте

Стресовитал-250x305_3.png
Поръчайте сега на
02 850 21 76 или 0887 599 268

Капки Стресовитал - за нормално функциониране на нервната система. Благоприятен ефект при стрес и психически натоварвания!

Купете две опаковки Стресовитал сега на промоционална цена от 73лв и ползвайте отстъпка от 10лв с БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

Можете да закупите Стресовитал и от нашите аптеки в цялата страна, адресите вижте ТУК

ПОРЪЧАЙТЕ