0887 599 268, 02 850 2176
0887 599 268, 02 850 2176

Природните средства са много ефикасни в борбата с всякакъв вид инфекции

Честите инфекции в организма са причина за много заболявания, някои от които протичат фатално


infekcii Природните средства са много ефикасни в борбата с всякакъв вид инфекции

Билковите лекарства наистина са широко използвани в медицината, по-специално за опазване здравето на черния дроб, както и в урологията. Особено ефективни при заболявания на пикочните пътища са билки, които имат диуретично, антибактериално, противовъзпалително и аналгетично действие. Тези средства включват отвари или инфузии от мечо грозде, брезови пъпки, жълт кантарион, хвойна, маточина, червена боровинка и сок от червена боровинка, бял трън както и много други растения. В по-голямата си част, те са наистина безопасни и са от голяма полза за лечението на заболявания на урогениталния тракт и черния дроб.
Но ние трябва да помним, че водата е жизненоважна среда, която е необходима за наличието на химични реакции в тялото (пряко участва в обмяната на веществата). Неадекватно потребление на вода е заплаха от широк спектър от здравословни проблеми, както сериозни, така и не чак толкова. Загубата на твърдост (еластичност) и увеличаване на вискозитета на кръвта се превръща в повишен риск от образуване на тромби.
В резултат на това в черния дроб и в пикочните пътища протичат не малък брой възпалителни заболявания. Цистита, както омазняването на черния дроб, понякога се появяват именно заради малкото количество вода, което човек изпива. Затова, когато се комбинира разумен прием на билки с нормално потребление на вода, това се отразява повече от добре върху работата на черния дроб.

Хепавитал са капки за прочистване на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 40 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Поръчайте

___________________250x305.png
Поръчайте сега на
02 850 21 76 или 0887 599 268
 

Капки Хепавитал - за поддържане нормалното състояние на черния дроб и жлъчката, и усвояване на мазнините.

Купете 2 опаковки Хепавитал на промоционална цена от 73лв и ползвайте отстъпка от 10лв с БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

Можете да закупите Хепавитал и от нашите аптеки в цялата страна, адресите вижте ТУК

ПОРЪЧАЙТЕ