0887 599 268, 02 850 2176
0887 599 268, 02 850 2176

С Диабетал и лека диета коригирах нивата на кръвната захар


С Диабетал и лека диета коригирах нивата на кръвната захар

Аз съм с диабет тип 2 и употребявам капките Диабетал. Бих искала да споделя с хората какво и как направих, за да си коригирам нивата на кръвната захар

Преди около пет години разбрах, че имам диабет. Казаха, че било колкото заради килограмите, дето бях натрупала, толкова и заради стреса. По онова време работата ми беше такава, че се налагаше да отговарям за онова, което вършат още десетина човека. И все високи резултати гонех.

Признавам си, че в началото диагнозата не ми направи впечатление. Сигурно защото лекарят искаше първо да пробваме с диета и упражнения, и чак след това да се взимат хапчета. Реших, че нещо което се лекува с диета и упражнения, не е чак толкова страшно. Самата аз си нямах на идея за какво иде реч. И в типично мой стил продължих да си я карам както преди - хапване, пийване, никакви упражнения, работа от сутрин до мрак... И при един контролен преглед стана ясно, че стойностите на кръвната захар са отишли някъде в Космоса.

Капките Диабетал са отлично средство за сваляне на кръвната захар с помощта на билките

Тогава вече се наложи да пия хапчета, че и диета да пазя, и гимнастика да правя. Сериозността, на тази иначе популярна болест, ме накара да преосмисля отношението към собственото си здраве. И това меко казано преобърна целия ми живот, досега.

Диетата, която започнах да спазвам, не е нещо сложно. Сами се досещате, че трябваше да спра да ям всичко, което е сладко. След това отказах и хляба. Започнах да си нося храна от вкъщи на работата. А, да - напуснах предишната и си намерих нова, в която нямаше толкова екшън. А приготвянето на яденето не беше кой знае какво - просто задушавах всичко. Месото комбинирах със зеленчуци, а вечер хапвах предимно постни супички или салати.

Паралелно с това започнах да използвам и капките Диабетал. Реших, че имам нужда от хранителна добавка, с която да подпомогна свалянето на кръвната захар.

Така, с тези стъпки, които предприех, успях да отслабна за около 8 месеца. За това време свалих около 20 килограма и се върнах пак на килограмите, които бях - 61. Не беше лесно, не беше и трудно, защото имах амбицията да поправя онова, което бях сторила на собственото си здраве.

Капките Диабетал много ми помогнаха в овладяването на моето положение. Още след първия месец, в който ги употребявах, започнах да се чувствам много добре. А след като направих изследвания установих и че резултатите са започнали да се подобряват. Какво повече можех да искам? Сега е въпрос на време да ги застопоря на едно нормално, приемливо ниво, и всичко ще е наред.

Мира Топалова от София на 41 години


Поръчайте

diabetal.jpg
Поръчайте сега на
02 850 21 76 или 0887 599 268


Капките Диабетал за нормализиране на кръвната захар в организма при Диабет тип 2. 
 
Купете 2 опаковки Диабетал на промоционална цена от 80лв и ползвайте отстъпка от 11лв с БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
 
Можете да закупите Диабетал и от нашите аптеки в цялата страна, аптеките вижте ТУК

ПОРЪЧАЙТЕ

Здравен хороскоп
Юли 2020